Kavaklıdere'de TOKİ 2. Etap Konutları Teslim Edildi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde 2. Etap TOKİ konuları tamamlanarak hak sahiplerine dağıtıldı. Kavaklıdere Belediye düğün salonunda noter huzurunda yapılan kura çekimi sonunda TOKİ tarafından Kavaklıdere ilçe merkezinde yapılan 2. Etap ile ve Çayboyu mahallesinde..

16 Mart 2015 Pazartesi, 12:24
Kavaklıdere'de TOKİ 2. Etap Konutları Teslim Edildi
-

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde 2. Etap TOKİ konuları tamamlanarak hak sahiplerine dağıtıldı. Kavaklıdere Belediye düğün salonunda noter huzurunda yapılan kura çekimi sonunda TOKİ tarafından Kavaklıdere ilçe merkezinde yapılan 2. Etap ile ve Çayboyu mahallesinde yapılan 1. Etap TOKİ projeleri ile toplamda 260 konut hak sahipleriyle buluştu.
Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, kura çekimi töreninde yaptığı konuşmada, “Muğla’nın en küçük ilçesi olan Kavaklıdere’de 3 adet TOKİ projesini başarı ile tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni bir yatırım olacak olan Menteşe Mahallesi TOKİ konutlarının proje çalışmaları tamamlanmak üzere. Bunun yanında Kavaklıdere merkezimizde kura çekimleri yapılan TOKİ Konutlarımızda 170 adet fazla, Çayboyu TOKİ konutlarında 72 Adet fazla talep oldu. Bu talepler doğrultusunda yeni TOKİ projeleri için çalışmalara başlayacağız” dedi.
Kavaklıdere Merkez ve Çayboyu Mahallelerinde inşaatları Mart 2014 tarihinde başlanılan ve bir yıl tamamlanmadan yapılan toplam 260 TOKİ konutu 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki tipte yapılırken, 2+1 konutların aylık taksitleri 335 TL’den, 3+1 konutların aylık taksitleri 607 TL’den başlıyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN TSO YÖNETİMİ TARSUS'TA DINİ VE TARİHİ TURİSTİK YERLERİ GEZDİ
AYDINCIK'TA MİNİBÜS'ÜN ÇARPTIĞI YAYA HAYATINI KAYBETTİ
BAŞKAN ERTAŞ, ÜLKÜSPOR VE BARBAROSSPOR'UN ŞAMPİYONLUK KUPALARINI VERDİ
VALİ TOROS, MERSİN EKONOMİ ZİRVESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
MERSİN TSO, İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE KARŞI ÇİFTÇİLERİ BİLİNÇLENDİRİYOR
MESKİ’DEN BOZDOĞAN MAHALLESİ’NE KESİNTİSİZ İÇME SUYU TEMİNİ İÇİN ÖNEMLİ YATIRIM
“GÜLİZAR PARKI TOROSLAR’IN MARKA DEĞERİ OLACAK”
Sulama Kanalına Düşen Yaşlı Vatandaş İtfaiye Tarafından Kurtarıldı
"TARSUS'TA DRİFT YAPAN ŞAHISLARI JANDARMA YAKALADI”
Erdemli'de Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı

Mersin Haber ,Mersin