Gaziemir'de 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla İzmir’in Gaziemir ilçesindeki hastane ve semt polikliniklerinde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret eden Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı Önder Keskin, sağlıkçılara çiçek dağıtarak Tıp Bayramlarını kutladı.

15 Mart 2015 Pazar, 16:13
Gaziemir'de 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı
-

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla İzmir’in Gaziemir ilçesindeki hastane ve semt polikliniklerinde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret eden Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı Önder Keskin, sağlıkçılara çiçek dağıtarak Tıp Bayramlarını kutladı.
Gaziemir Belediyesi, Tıp Bayramı dolayısıyla kentteki sağlık kurumlarında görev yapan sağlık çalışanlarını unutmadı. Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı Önder Keskin, ilçede hastane ve semt polikliniklerinde görev yapan sağlık çalışanları ile belediyenin kendi bünyesinde görev yapan çalışanları ziyaret etti. Doktor, hemşire ve sağlık teknikerleriyle bir araya gelen Keskin, çalışanların tıp bayramını kutlayarak çiçek dağıttı.
BAŞKAN HALİL İBRAHİM ŞENOL MESAJ YAYIMLADI
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol da, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Şenol, "Sağlık sektöründe çalışan doktorlarımız, hemşirelerimiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanları çok zor koşullar altında görev yapıyorlar. Kimi zaman şiddete maruz kalıyor, kimi zaman da hakarete uğruyorlar. Emeklerinin karşılığını alamıyorlar. Buna rağmen yılmadan, sabırla vatandaşa hizmet sunuyorlar. Özveriyle, emekle, azimle vatandaşa hizmet vermek için yürüttüğünüz bu görevde her şeyin en iyisine layıksınız. Bu zor koşullar altında vatandaşa hizmet veren siz sağlık gönüllülerinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum" dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
KASK TAKMAYAN 475 BİN 976 SÜRÜCÜYE İŞLEM YAPILDI
VALİ TOROS, CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI KÖROĞLU İLE CUMHURBAŞKANI DANIŞMANI OĞAN İLE GÖRÜŞTÜ
KADINLARIN BULUŞMA NOKTASI: “TRAFİK PARK KADIN VE ÇOCUK ATÖLYESİ”
MERSİN BÜYÜKŞEHİR NAZALİN’E ÜNİVERSİTE HAYALİNDE IŞIK OLDU
MERSİN TSO YÖNETİMİ TARSUS'TA DINİ VE TARİHİ TURİSTİK YERLERİ GEZDİ
AYDINCIK'TA MİNİBÜS'ÜN ÇARPTIĞI YAYA HAYATINI KAYBETTİ
BAŞKAN ERTAŞ, ÜLKÜSPOR VE BARBAROSSPOR'UN ŞAMPİYONLUK KUPALARINI VERDİ
VALİ TOROS, MERSİN EKONOMİ ZİRVESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
MERSİN TSO, İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE KARŞI ÇİFTÇİLERİ BİLİNÇLENDİRİYOR
MESKİ’DEN BOZDOĞAN MAHALLESİ’NE KESİNTİSİZ İÇME SUYU TEMİNİ İÇİN ÖNEMLİ YATIRIM

Mersin Haber ,Mersin