
Bilgi:
Instagram'da @mersinhaber'i
takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde eğitim veren Özel İdare İlkokulu’nda düzenlenen Kan Bağışı Kampanyası’nda 35 ünite kan toplandı.
Çerkezköy Özel İdare İlkokulu’nda öğretmen ve öğrenci velilerine yönelik ‘Kan Bağışı Kampanyası’ düzenlendi. Özel İdare İlkokulu ile Kızılay Çorlu Kan Merkezi işbirliğince düzenlenen kan bağışı kampanyasında önce okulda görev yapan öğretmenler ve sonra öğrenci velileri kan verdi.
Özel İdare İlkokulu Müdürü Ahmet Esat Aktaş, kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, "Okulumuzda öğretmen ve velilerimize yönelik olarak düzenlemiş olduğumuz kan bağışı kampanyasında önce okulumuz öğretmenleri, sonra öğrenci velilerimiz kan bağışında bulundu. Her sağlıklı insanın yılda en az iki üç kez kan vermesi lazım. Kan vermek hem sağlık acısından hem de hayat kurtarılması açısından önemlidir. Okulumuzda ilk kez gerçekleştirdiğimiz kan bağışı kampanyasına ilginin yoğun olması ve aynı zamanda 35 ünite kan toplanması bizleri mutlu etti" dedi.
Kan Bağışı Kampanyası’nda Kızılay Çorlu Kan Merkezi’nden Dr. Metin Karadağ ile birlikte 3 hemşire görev yaparken, toplam 35 ünite kan toplandığı belirtildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.