Güney “Türkiye'nin Sağlık Sistemi Büyük Dönüşüm Geçirmiştir”

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, AK Parti döneminde Türkiye’nin sağlık sisteminin büyük bir dönüşüm geçirdiğini söyledi.

13 Mart 2015 Cuma, 14:57
Güney “Türkiye'nin Sağlık Sistemi Büyük Dönüşüm Geçirmiştir”
-

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, AK Parti döneminde Türkiye’nin sağlık sisteminin büyük bir dönüşüm geçirdiğini söyledi.
Av. Adem Güney, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. AK Parti hükümetinin Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, sağlıkta attığı büyük adımlarla Türkiye’de bir reform gerçekleştirdiğini söyleyen Av. Adem Güney, “Bu dönemde Türkiye’nin sağlık sistemi büyük dönüşüm geçirmiştir. Türkiye’de uygulanan sağlıkta dönüşüm programı dünya da örnek gösterilmiştir. Her alanda olduğu gibi sağlık alanında da hayal edilemeyecek birçok iş gerçekleştiren AK Parti vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine kolay ulaşımını sağlamıştır. AK Parti iktidarı öncesi verilen sağlık hizmetlerinden memnuniyet oranı yüzde 39.5 iken ‘Sağlıkta Dönüşüm Programı’ ile bu oran katlanarak 75-80 oranına yükselmiştir. Bu da gösteriyor ki halkımız aldığı sağlık hizmetleri ile daha sağlıklı ve daha güvenli hale gelmiştir. Bu başarının arkasında, sağlık hizmetini sunan hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın çok büyük emeği vardır. Yalnız bina yapmak ve sağlık tesisi inşa etmekle iş bitmiyor. Bunlar çok önemli ama asıl önemli olan sağlık emekçilerinin yetişmesi ve kalitesidir. Doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız büyük fedakarlık göstererek Türk sağlık sistemini dünya standartlarına getirmişlerdir. Emek ve sabırla insanımızın sağlığını korumak ve düzeltmek için canla başla çalışan tüm sağlık emekçilerinin Tıp Bayramını kutluyorum. İnsanımıza sunulan hizmet kalitesi eskisiyle mukayese edilemeyecek duruma geldi. Sağlık alanındaki yatırımlarla, sağlık reformlarıyla, tıp alanındaki yeniliklerle elde edilecek başarılar önümüzdeki dönemde de adından çok daha fazla söz ettireceğine inanıyorum. İnsana, değer veren, insan sağlığını her şeyden önemli tutan bir anlayışla vatandaşlara hizmet veren bütün hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten duygularımla kutlarım” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN MİLLETVEKİLİ LEVENT UYSAL, MERSİN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ FAZİLET DURMUŞ'U ZİYARET ETTİ
Mersin’de Hayalet Ağ Temizliği Başladı
MERSİN ULUSLARARASI LİMANININ YENİ TERMİNALİ AÇILDI
MERSİN SPIR KULÜBÜ PLAY-OFF SAHNESİNDE!
TARSUS ALİFAKI YOLUNDA 2 GÜN ÜST ÜSTE KARPUZ KAMYONU DEVRİLDİ
ARSLANKÖY'DE DOLU UMUTLARI DA VURDU!
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU 'NDAN DEREBAŞI KÖYÜNE ZİYARET
MÜGE ANLI'DA ARANAN TARSUSLU GENCİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
TARSUS'TA OKALİPTUS FİDAN ÜRETİMİNE GEÇİLDİ
YERLİKAYA:"70 TON TOZ ESRAR MADDESİ ELDE EDİLEBİLECEK, 3 MİLYON 476 BİN ADET KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ"

Mersin Haber ,Mersin