Başkan Dişli “Halk İktidarına Güveniyor”

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret etti.

10 Mart 2015 Salı, 11:38
Başkan Dişli “Halk İktidarına Güveniyor”
-

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret etti.
Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa AK ve Yönetim Kurulu üyeleri hedeflerinin 7-0 olduğunu kaydetti. Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Bir şeyi arzu etmek önemlidir. Halkta bu heyecanı görüyoruz. Sandık yönetimleriyle çalışma yaptık. Sandık eğitimlerimizi Nisan ayında başlatıyoruz”dedi. AK Parti İlçe yönetimine güvenen Başkan Dişli, “Türkiye Karlofça’dan bu güne ilk kez yükselme göstermiş durumda. Bu yükselişi devam ettirmek için Haziran ayında yapılacak genel seçimler çok önemli. Ben AK Parti Adapazarı İlçe ekibine güveniyorum. Bu ekip 7-0 yapar. AK Parti iktidarında Türkiye güçlenmiştir. Milletimize hizmeti görev bilen, ülkemizi her alanda kalkındıran, dev projelerle dünyayı kıskandıran AK Kadrolara milletimizin güveni artarak devam etmektedir. Bu istikrarın devam etmesi için sandıklara sahip çıkmak gerekir”diye konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
HEM TATİL, HEM ÇİLE YOLU
MERSİN'DE YABANCI UYRUKLU BİR KADIN 7. KATTAN DÜŞTÜ
İYİ PARTİ ÇAMLIYAYLA İLÇE TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI
Tarsus Atatürk Mahallesi’ndeki Viraj Kazalara Davetiye Çıkarıyor
Mezitli Sahili’nde Belgesiz İşletmelere Müdahale
BÜYÜKŞEHİR, KABİR ZİYARETİNE GELEN VATANDAŞLARA BİR ÇOK HİZMET SUNDU
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN KURBAN KESİM ALANLARINDA KAPSAMI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
Milliyetçi Hareket Partisi Çamlıyayla ilçe Teşkilatı Bayramlaştı
BÜYÜKŞEHİR’İN YKS VE LGS KURSLARINA ÖN KAYIT BAŞVURULARI BAŞLADI
5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde “Orman Benim” Diyerek El Ele Verdik

Mersin Haber ,Mersin