Mustafa Ceceli Bursa'da Coştu Coşturdu

Bursa’da, Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü etkinliğinde sahne alan Mustafa Ceceli, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

08 Mart 2015 Pazar, 16:30
Mustafa Ceceli Bursa'da Coştu Coşturdu
-

Bursa’da, Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü etkinliğinde sahne alan Mustafa Ceceli, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen, Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü etkinliğinde sahneye çıkan Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Mustafa Ceceli, sevenlerine müzik ziyafeti yaşattı. Çok sayıda milletvekili ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı gecede, Bursa’da yaşayan Artvinliler salonu hıncahınç doldurdu. Yöresel sanatçı ve dansların ardından ’İlle de Aşk’ isimli parçasıyla sahneye çıkan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, sempatik tavırları ve sahne performansıyla büyük beğeni topladı. Ceceli, seslendirdiği ’Söyle Canım’ parçasıyla tüm salonu ayağa kaldırarak gecenin tadını çıkardı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS HAL KAVŞAĞINDA TIR'DAN BALYALAR YOLA SAVRULDU
Mersin Üniversitesi, Adıyaman Çelikhan’a Spor Sahası ve Akıl-Zeka Oyunları Sınıfı Kazandırıldı
FERAHİM ŞALVUZ MAHALLE MUHTARI MUSTAFA BOZ'UN AĞABEYİ YUSUF BOZ HAYATINI KAYBETTİ
Tarsus Şelalesi’nde Özlenen Tablo Geri Döndü... Şelale Gürül, Gürül Akıyor
Mersin'de Halkkent Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde İlk Diş Ameliyatı Başarıyla Yapıldı
Tarsus Şehit Halil Özdemir Fen Lisesi’nde Anlamlı Açılışlar ve Fidan Dikimi Etkinliği
Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yıl Sonu Resim Sergisi Açıldı
TARSUS'TA BU SEZON 100 BİN HEKTAR ALANDA 12 ÇEŞİT ÜZÜM YETİŞTİRİLDİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİR VATANDAŞA DAHA TEKERLEKLİ SANDALYE
BAŞKAN BOLTAÇ'TAN KIRSAL MAHALLE ZİYARETİ

Mersin Haber ,Mersin