Tapu Ve Kadastro Genel Müdürü Davut Günay'ın Kars'ta

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Günay, incelemelerde bulunmak üzere 27 Şubat 2015 tarihinde Kars’a geldi.

06 Mart 2015 Cuma, 12:25
Tapu Ve Kadastro Genel Müdürü Davut Günay'ın Kars'ta
-

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Günay, incelemelerde bulunmak üzere 27 Şubat 2015 tarihinde Kars’a geldi.
Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Günay’ı Kars Havalimanında Erzurum Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Ali Ataman, Kadastro İl Müdürü Muhammet Karagüzel, Kars Tapu Müdür vekili Neslihan Geçer karşıladı.
Günay, Kars Kadastro İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, Kadastro Müdürlüğü personelleri ile görüşerek Müdürlüğün çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yapılan bilgilendirmede Kars Kadastro Müdürlüğü hizmet alanının tadilatının yapılması ve Tapu Müdürlüğü’nün bulunduğu binanın güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı. Kars Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinin ortak hizmet binasının, programa alındığı ve 2015 yılı içinde projelendirilerek yapımına başlanacağı belirtildi.
Ziyaretin ardından Kars’ta bir şehir turu yapan Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Günay ve beraberindekilere, Kale Cafe’de kaz ikram edildi.
Kars ve Susuz Tapu Müdürlüklerinin ziyaret edilerek çalışmalar hakkında bilgi alınmasının ardından Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Günay ve beraberindekiler Ardahan iline gitmek üzere Kars’tan ayrıldı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN TOROSLARDA MOTORSİKLET KAZASI: 1 ÖLÜ
Tarsus’ta Esnaf Kavgası: 1 Ölü, 2 Yaralı
TÜBİTAK'TAN MERSİN ÜNİVERSİTESİ'NE 30 MİLYON TL’LİK DEV DESTEK
VALİ TOROS, JANDARMA TEŞKİLATI'NIN 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ TÖRENİNE KATILDI
BAŞKAN BOLTAÇ'TAN, BAŞKAN SOFU'YA ZİYARET
TÜRKİYE GENELİ "SIFIR ATIK YARIŞMASI 1'İNCİSİ MERSİN'DEN
MÜDÜR ATAŞ’TAN, ATEŞ SAVAŞÇILARINA ZİYARET
BAŞKAN SEÇER, ‘JANDARMA TEŞKİLATI’NIN 186. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI’NA KATILDI
JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN 186 YAŞINDA
MERSİN'DE PAMUK FABRİKASINDA YANGIN

Mersin Haber ,Mersin