KSO 2015'in İlk Uluslararası İş Gezisini Fransa'ya Düzenledi

2014 yılında 10 uluslararası fuara KOSGEB destekli iş gezisi düzenleyen Konya Sanayi Odası (KSO), 2015’in ilk iş gezisini Paris’teki SIMA 2015 Fuarı’na gerçekleştirdi.

05 Mart 2015 Perşembe, 12:33
KSO 2015'in İlk Uluslararası İş Gezisini Fransa'ya Düzenledi
-

2014 yılında 10 uluslararası fuara KOSGEB destekli iş gezisi düzenleyen Konya Sanayi Odası (KSO), 2015’in ilk iş gezisini Paris’teki SIMA 2015 Fuarı’na gerçekleştirdi.
Tarım makineleri ve hayvancılık sektörlerinde Türkiye’nin en önemli şehirlerinden birisi olan Konya’dan bir grup sanayici, Konya Sanayi Odası’nın organizasyonuyla Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen SIMA 2015 Uluslararası Tarım, Tarım Makinaları ve Hayvancılık Fuarı’na katıldı. Konya Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Veli Tekelioğlu’nun heyet başkanlığında gerçekleştirilen iş gezisine 18 firmadan 22 sanayici iştirak etti.
Kendi alanında dünyanın en prestijli fuarlarından birisi olan SIMA 2015 Fuarı’na katılan sanayiciler, yeni iş bağlantıları kurmanın yanı sıra, sektörde yaşanan teknolojik gelişmeleri de yakından görme imkanı buldu. Ayrıca Konyalı heyet, SIMA fuarını organize eden Fransız Tarım Makineleri Üreticileri Birliği’ni ve Paris Ticaret Müşaviri Müge Varol Ilıcak’ı ziyaret ederek, Fransız firmalarla gerçekleştirilebilecek ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN YILDIZ VE BAŞKAN SEÇER’DEN GÜNEYKENT SEMT PAZARINA ZİYARET
Babalar gününde facia, baba ve iki kızı öldü
Çukurova’dan Bakü’ye direkt uçuşlar başladı!
MEZİTLİ'DE FECİ MOTORSİKLET KAZASI
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ, TOROSLAR’IN ZİRVESİNDE YÖRÜKLER İÇİN YOL AÇMA ÇALIŞMASI YÜRÜTTÜ
BÜYÜKŞEHİR, LGS’YE GİREN ÖĞRENCİLERİ SINAV GÜNÜ DE YALNIZ BIRAKMADI
“MERSİNLİ KADIN USTALAR”  PROJESİ İLE KADINLAR İSTİHDAMA KATILIYOR
BAŞKAN SEÇER, GÜNEYKENT PAZAR YERİ’Nİ ZİYARET ETTİ
DİYARBAKIR’DA 12 MİLYON 389 BİN ADET KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ, 22 ZEHİR TACİRİ TUTUKLANDI
MERSİN TOROSLARDA MOTORSİKLET KAZASI: 1 ÖLÜ

Mersin Haber ,Mersin