Diyarbakır'da MERS Şüphesi

Mardinli 80 yaşındaki bir kadın, umreden döndükten sonra yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Dargeçit Devlet Hastanesi’nden Midyat Devlet Hastanesi’ne sevk edilen kadın, Mers virüsü şüphesi ile Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi. Hastanenin 8. katı 4 gün boyu..

05 Mart 2015 Perşembe, 11:52
Diyarbakır'da MERS Şüphesi
-

Mardinli 80 yaşındaki bir kadın, umreden döndükten sonra yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Dargeçit Devlet Hastanesi’nden Midyat Devlet Hastanesi’ne sevk edilen kadın, Mers virüsü şüphesi ile Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi. Hastanenin 8. katı 4 gün boyunca karantina altına alınırken, hastanın tahlillerinin temiz çıkmasının ardından karantina kaldırıldı.
Edinilen bilgilere göre, 80 yaşındaki Zeynep A., 26 Şubat 2015’te umre ziyaretinden döndü. Umre ziyaretinin ardından yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile Mardin’in Dargeçit İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Zeynep A., daha sonra Midyat Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Buradaki ön tetkiklerin ardından Zeynep A., Mers virüsü şüphesi ile Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanın gelmesinden önce Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 8. katı tamamen boşaltılırken, kat karantinaya alındı.
28 Şubat 2015’te Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan kadın, 4 gün boyunca karantinada kalırken, bu sırada tetkiklerin gelmesi beklendi.
Bugün sabah saatlerinde tahlil sonuçlarının temiz çıkmasının ardından önce karantinanın kaldırıldığı, daha sonra da 80 yaşındaki Zeynep A.’nın taburcu edildiği öğrenildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Babalar gününde facia, baba ve iki kızı öldü
Çukurova’dan Bakü’ye direkt uçuşlar başladı!
MEZİTLİ'DE FECİ MOTORSİKLET KAZASI
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ, TOROSLAR’IN ZİRVESİNDE YÖRÜKLER İÇİN YOL AÇMA ÇALIŞMASI YÜRÜTTÜ
BÜYÜKŞEHİR, LGS’YE GİREN ÖĞRENCİLERİ SINAV GÜNÜ DE YALNIZ BIRAKMADI
“MERSİNLİ KADIN USTALAR”  PROJESİ İLE KADINLAR İSTİHDAMA KATILIYOR
BAŞKAN SEÇER, GÜNEYKENT PAZAR YERİ’Nİ ZİYARET ETTİ
DİYARBAKIR’DA 12 MİLYON 389 BİN ADET KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ, 22 ZEHİR TACİRİ TUTUKLANDI
MERSİN TOROSLARDA MOTORSİKLET KAZASI: 1 ÖLÜ
Tarsus’ta Esnaf Kavgası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Mersin Haber ,Mersin