Sosyal Medya Üzerinde Sahipsiz Hayvanlara Yuva Aranıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Bakımevi’ndeki kedi ve köpekler sosyal medya üzerinden sahiplendiriliyor.

04 Mart 2015 Çarşamba, 13:07
Sosyal Medya Üzerinde Sahipsiz Hayvanlara Yuva Aranıyor
-

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Bakımevi’ndeki kedi ve köpekler sosyal medya üzerinden sahiplendiriliyor.
“www.facebook.com/kepezalti.barinak” sayfasında fotoğrafları yayınlanan kedi ve köpekler, kısa sürede sıcak yuvalarına kavuşuyor. 7/24 sahipsiz hayvanlara yönelik acil ihbarları hayvan ambulansı ve toplama ekibi ile değerlendiren bakımevinde, gelen hasta hayvanlara, tıbbi ve cerrahi tedavileri yapılıyor.
TEDAVİ VE AŞILARI YAPILIYOR
Sağlıklı ve uygun yaştaki tüm kedi ve köpekler kısırlaştırılıyor. Bakımevine giren her hayvanın tüm aşıları (karma, kuduz, iç-dış parazit) yapılıyor. Bakımları ve tedavileri yapılan kedi ve köpekler, 30 TL çip ücreti karşılığında sahiplendiriliyor. Barınaktan, yılda yaklaşık 600 kedi ve köpek sahiplendiriliyor. Barınakta, ziyaret ve sahiplendirmeler 14:00-16:00 saatleri arasında yapılıyor. Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Bakımevi’nin www.facebook.com/kepezalti.barinak sayfasında kayıp kedi ve köpek ilanlarına da yer veriliyor.
510 SAHİPSİZ HAYVAN
Antalya Büyükşehir Belediyesi Veterinerlik Şube Müdürü Adnan Büyükkaya, yaklaşık 60 tanesi saldırgan ve 150 tanesi engelli köpeğe ilaveten, her ay ortalama 300 adet kedi veköpek bakımevine yeni giriş yapıldığını belirterek, “Bakımevinde toplamda aylık 510 sahipsiz hayvana hizmet verilmektedir. Bu hayvanların sıcak bir yuvaya kavuşması çok önemli” diye konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE PANSİYONLU OKULLARIN YÖNETİCİLERİYLE TOPLANTI YAPILDI
TOROSLAR’IN GÜNDÜZ BAKIMEVİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ
SEÇER: “MERSİN’DE BARIŞ VE HOŞGÖRÜ İKLİMİNİ HEP BİRLİKTE YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
MERSİN İDMANYURDU, CİNGÖZ İLE YOLLARINI AYIRDI
ERDEMLİ EMEKLİ EVİ’NE BÜYÜK İLGİ
MERSİN'DE NARENCİYE SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
VALİ TOROS, "KIZ KALESİ’NİN MARKA DEĞERİ ARTIRILMALI"
MERSİN'DE HASTALARI VE HASTA YAKINLARINI MUTLU EDEN PROGRAM
EVİMİZ ATÖLYE’NİN 47. DURAĞI ENGELSİZ YAŞAM PARKI OLDU
BAŞKAN YILDIRIM'DAN İLÇE JANDARMA KOMUTANI GÜLER'E ZİYARET

Mersin Haber ,Mersin