Kalecik Milli Eğitim Müdürü Nezaket Okulları'nı Ziyaret Etti

Kalecik İlçe Milli Eğitim Müdürü Durali Somuncu, Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları’nı ziyarete ederek proje hakkında yetkililerden bilgi aldı.

04 Mart 2015 Çarşamba, 11:52
Kalecik Milli Eğitim Müdürü Nezaket Okulları'nı Ziyaret Etti
-

Kalecik İlçe Milli Eğitim Müdürü Durali Somuncu, Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları’nı ziyarete ederek proje hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Kalecik İlçe Milli Eğitim Müdürü Durali Somuncu, şube müdürleri ve anaokulu öğretmenlerinden oluşan bir heyetle Nezaket Okulları’nı ziyaret etti. Nezaket Okulu projesi hakkında Okul Müdürü Hazım Öztürk’ten bilgi alan Somuncu, “Nezaket Okulları çok önemli bir proje. Bu çalışmanın detayları hakkında bilgi almak ve bunu yerinde görmek için eğitimci arkadaşlarımızla birlikte ziyarette bulunduk. Pursaklar Belediye Başkanı Sayın Selçuk Çetin önemli bir projeye imza atmış. Takdir ediyoruz” dedi.
Okul hakkında bilgi veren Hazım Öztürk, daha sonra heyete sınıfları gezdirdi. Çocuklarla bir süre sohbet eden Durali Somuncu, benzer uygulamamın Kalecik’te de yapılabileceğini söyledi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE "İL HAYVANLARI KORUMA KURULU" TOPLANTISI
MERSİN VALİLİĞİ'NDEN BALIKÇI AĞLARINA TAKILAN KÖPEK BALIĞI AÇIKLAMASI
NORVEÇ, MERSİN'DE DÖRT ALANDA YATIRIMA ODAKLANIYOR
SKOLYOZ FARKINDALIĞI TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BAŞLADI
SİLİFKE'DE ARACIN ALTINDA KALAN KIZ YOĞUN BAKIMDA
MERSİNDE TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 195 KİŞİDEN 81'İ TUTUKLANDI
MERSİN'DE PANSİYONLU OKULLARIN YÖNETİCİLERİYLE TOPLANTI YAPILDI
TOROSLAR’IN GÜNDÜZ BAKIMEVİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ
SEÇER: “MERSİN’DE BARIŞ VE HOŞGÖRÜ İKLİMİNİ HEP BİRLİKTE YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
MERSİN İDMANYURDU, CİNGÖZ İLE YOLLARINI AYIRDI

Mersin Haber ,Mersin