Vali Kürklü 'valiler Buluşması'nı Değerlendirdi

Burdur Valisi Hasan Kürklü-26-27 Şubat 2015 tarihlerinde Ankara’da gerçekleşen ’Valiler Buluşması’nı değerlendirdi.

03 Mart 2015 Salı, 19:31
Vali Kürklü 'valiler Buluşması'nı Değerlendirdi
-

Burdur Valisi Hasan Kürklü-26-27 Şubat 2015 tarihlerinde Ankara’da gerçekleşen ’Valiler Buluşması’nı değerlendirdi.
Burdur Valiliği Toplantı Salonu’nda basın toplantısı düzenleyen Vali Hasan Kürklü, ’Valiler Buluşması’nın verimli geçtiğini ve Burdur halkına Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdiğini söyledi. Vali Hasan Kürklü, "26-27 Şubat 2015 tarihlerinde Ankara’da Valiler Buluşması’na katıldım. Öncelikle böyle bir programı organize ederek 81 il valimizi Ankara’da bu çok verimli toplantıda buluşturan İçişleri Bakanımız Efkan Ala, İçişleri Bakanlığı Müsteşarımız Sebahattin Öztürk ve emeği geçen tüm İçişleri Bakanlığı personeline şükranlarımı arz ediyorum" dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konuşması ile başlayan toplantıda Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın genel değerlendirmeler yaptığını, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in bakanlıklarını ilgilendiren konularda bilgiler verdiklerini kaydeden Vali Kürklü, şunları söyledi:
"Yine TBMM Sağlık, Aile ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar uyuşturucuyla mücadele kurulu ile ilgili sunumlarını yapmışlardır. Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sedat Murat, Türkiye İnsan Hakları Kurumu Başkanı Dr. Hikmet Tülen kendi konuları ile ilgili sunum yapmışlardır. 27 Şubat’ta Cumhurbaşkanımız il valilerini kabul etmişler ve çok önemli tavsiyelerde bulunmuşlardır. Kabulleri sonrası Cumhurbaşkanımız il valilerini tek tek uğurlamışlar ve Burdur’a selamlarını iletmemi emretmişlerdir. Bu vesile ile Burdurlu hemşehrilerime Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletmekten büyük bir onur duyuyorum."

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısı Tarsus TSO’da Gerçekleştirildi
VALİ TOROS, AVUSTURYA TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ GABRİELE JUEN VE BERABERİNDEKİ HEYET İLE GÖRÜŞTÜ
VALİ TOROS BAŞKANLIĞI'NDA GÜVENLİK VE ASAYİŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TARSUS 'TA SEYİR HALİNDEKİ ARAÇTA YANGIN
ERDEMLİ'DE ORMAN YANGINI
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN YAŞAMA DOKUNAN HİZMET
Tarsus Amerikan Kültür Kids okulunda aylardır süren skandal iddiaları doğru mu?
Fazıl Say Konserinde Tepki Çeken Uygulama: "Sahneye Sandalye Atıp En Önü Kapladılar"
Tarsus Ticaret Borsası’ndan İngilizce Dil Eğitimine Önemli Destek!
MEZİTLİ'YE 150 YATAK KAPASİTELİ DEVLET HASTANESİ

Mersin Haber ,Mersin