Tosya 2. Etap TOKİ Projesinde Sorunlar Bir Bir Aşılıyor

Kastamonu’n Tosya ilçesinde belediye öncülüğünde gerçekleştirilen 2. Etap Toki Projesi ile ilgili olarak Başkan Kazım Şahin önemli açıklamalarda bulundu.

03 Mart 2015 Salı, 14:09
Tosya 2. Etap TOKİ Projesinde Sorunlar Bir Bir Aşılıyor
-

Kastamonu’n Tosya ilçesinde belediye öncülüğünde gerçekleştirilen 2. Etap Toki Projesi ile ilgili olarak Başkan Kazım Şahin önemli açıklamalarda bulundu.
Başkan Kazım Şahin yaptığı açıklamada, "Tosya Belediyesi olarak mücavir alan sınırlarımız içerisinde yer alan her noktaya hizmet götürmekle birlikte bölgelerdeki sosyal canlılığı da artırmak istiyor ve çalışmalarımızı buna göre şekillendiriyoruz.Bu bağlamda Tosya’ya yapılacak olan 2. Etap Toki konutlarının kayıtları 19.11.2013 tarihinde alınmaya başlandı.Geçen süreç içerisinde gerekli çalışmalar tüm hızıyla devam etti. Ancak son günlerde Üçoluklar Bölgesi’nde yapılacak olan 2. etap Toki konutları ile ilgili bazı yanlış söylentiler dolaşmakta. Gecikmesinin nedeni Pancar binasının özelleştirilmesinden kaynaklanıyor.Birde araya benim rahatsızlığım girdi. Toplumda Toki iptal edildi gibi söylentiler var. Bir kere 2. Etap Tosya Toki Projesi kesinleşti iptal edilme gibi bir durum olamaz.Ayrıca peşinatları Belediye değerlendiriyor deniliyor.Peşinatlar ilğili bankaya yattı.Belediye ile uzaktan yakından ilgisi yok.Peşinatlar konusunda kimsede mağdur edilmez.Şunu açık ve net söylemek isterim Tosya’da 2.Etap Toki’nin iptali kesinlikle söz konusu olmaz. En kısa sürede kaldığımız yerden 2. Etap Tosya Toki İnşaatı son hızı ile devam edecektir’’ dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİ VE VELİLERİN YKS HEYECANINA ORTAK OLDU
MERSİN'DE ARAÇ DÜKKANA GİRDİ
SOFRALARA LEZZET KATACAK AŞÇILAR BÜYÜKŞEHİR’LE YETİŞİYOR
Dünya Bankası Heyetinden Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'ne Ziyaret
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN TSO'YU ZİYARET ETTİ
Jandarma Kıdemli Üsteğmen Yunus Güven’e Veda Yemeği
ÜLKE GENELİNDE 2'Sİ YABANCI UYRUKLU OLMAK ÜZERE 15 GÖÇMEN KAÇAKCILIĞI ORGANİZATÖRÜ İLE 446 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI
VALİ TOROS' TARSUS'TA ESNAF ZİYARETİ YAPTI
MERSİN'DE SİLAHLI OLAY: 1AĞIR YARALI
TADEKA’DA "ANTİK ÇAĞDA TARSUS OLİMPİYATLARI VE ATLET FİLOZOF KHRİSİPPOS" KONULU SÖYLEŞİ

Mersin Haber ,Mersin