Tem Çıkışında Kaza 4 Yaralı

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bir cip ile kamyonetin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

03 Mart 2015 Salı, 16:27
Tem Çıkışında Kaza 4 Yaralı
-

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bir cip ile kamyonetin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, TEM Otoyolu’ndan çıkış yaparak Sapanca’ya giden Hüseyin İ. idaresindeki 34 EK 6428 plakalı cip, Kocaeli yönünden gelen Sadık K. idaresindeki 54 TK 932 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpışma sonucunda kamyonet sağ şeritte 5 metre sürüklenerek ters istikamete doğru yan yattı. Kaza sonrasında kamyonet sürücüsü Sadık K. ve cip içinde bulunan sürücü Hüseyin İ., eşi Türkan İ. ve küçük kızları hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Sapanca İlçe Devlet Hastanesine kaldırılırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus'ta Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısıı Yapıldı
TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI
TARSUS'TA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Donanım Karşılaştırması: Xbox Series X vs PS5 Slim (Standart)
MERSİN'DE 439 BİN ÖĞRENCİ TATİLE GİRDİ
TARSUS'TA KARNE SEVİNCİ
Mersin Erdemli’de Gençlere Unutulmaz Karne Hediyesi
KAN VERDİLER, HAYAT KURTARDILAR
KAYMAKAM AVCI, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU.
Gençler atığı sanata dönüştürdü, Mersin finalin adresi oldu

Mersin Haber ,Mersin