
Tatvan Gençlerbirliği Spor Kulübü ve yönetimi elde edilen galibiyeti bugün 42 yaşına giren Tatvan Kaymakamı Murat Erkan’la kutladılar.
Bitlis’i Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden Tatvan Gençlerbirliği Spor Kulübü, ligin 18. haftasında sahasında karşılaştığı Diyarbakır Yolspor’u 2-1 mağlup etti. Tatvan Şehir Stadı’nda oynanan maçı izlemeye giden ve 90 dakika boyunca Tatvan GB’ye destek veren Kaymakam Murat Erkan’a maç sonrası Tatvan GB’li futbolcular ve yönetim tarafından doğum günü sürprizi yapıldı. Maçtan sonra hem galibiyeti hem de Kaymakam Murat Erkan’ın doğum gününü bir arada kutlayan futbolcular ve yöneticiler, Kaymakam Murat Erkan’a doğum günü pastası kestiler.
Yapılan doğum günü sürprizinden ötürü Tatvan GB’li futbolculara ve yönetimine teşekkür eden Murat Erkan, elde edilen galibiyetten ötürü de futbolcuları ve yönetimi ayrıca tebrik etti.
Galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Tatvan GB Başkanı Muhsin Obalı ise, “İlk günden bugüne bizlerden desteğini esirgemeyen kaymakamımıza çok teşekkür ediyor ve kulübüm adına da doğum gününü kutluyorum. Ayrıca bugün elde edilen galibiyeti de kaymakamımıza armağan etmek istiyoruz” diye konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.