Ödemişte Polisler Vatandaşları Bilgilendirdi

İzmir’in Ödemiş ilçesinde polis ekipleri, kentte meydana gelen dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirdi.

03 Mart 2015 Salı, 20:38
Ödemişte Polisler Vatandaşları Bilgilendirdi
-

İzmir’in Ödemiş ilçesinde polis ekipleri, kentte meydana gelen dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirdi.
Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği, kentte son günlerde meydana gelen dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları tek tek uyardı. İlçenin çeşitli noktalarında çalışmalar yapan ekipler, banka ATM’lerine ise bilgilendirici broşürler astı.
Toplum Destekli Polis Büro Amirliği görevlilerinden Erkan Gencay, dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiğini ifade ederek, "Telefonla vatandaşı arayarak ben polisim, askerim, savcıyım diyerek hırsızlık yapmak isteyenler var. Vatandaşımızın bu gibi durumlara kanmaması ve herhangi bir duruma karşı bilinçli olması için hazırladığımız etiketleri bankamatiklere yapıştırıyoruz. Aynı zamanda vatandaşlarımızı da bu konuda bilinçlendirme yapıyoruz. Bundan sonra da bu konuda çalışmalarımız sürecektir” dedi.
Emniyet mensuplarının çalışmalarının devam edeceği öğrenildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Fazıl Say Konserinde Tepki Çeken Uygulama: "Sahneye Sandalye Atıp En Önü Kapladılar"
Tarsus Ticaret Borsası’ndan İngilizce Dil Eğitimine Önemli Destek!
MEZİTLİ'YE 150 YATAK KAPASİTELİ DEVLET HASTANESİ
BAŞKANVEKİLİ UYAN, MAHALLE MUHTARLARIYLA BİRARAYA GELDİ
SEÇER AİLESİ ‘MEZİTLİ ÇOCUK KAMPÜSÜ’NÜ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, ‘SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI 43. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ’ KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI
SİLİFKELİ KADINLARIN YENİ BULUŞMA NOKTASI; ATAKENT KADIN ATÖLYESİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE YKS ÖNCESİ MORAL ETKİNLİĞİ
TOROSLARDA KOVALAMACA AKARYAKIT İSTASYONUNDA SONA ERDİ
Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığının 43. yıl dönümü

Mersin Haber ,Mersin