Motosiklet Fuarında Kastamonu Farkı

Kastamonu Azdavay’da düzenlenecek Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası’nın tanıtıldığı Türkiye Motosiklet ve Bisiklet Fuarı başladı.

03 Mart 2015 Salı, 09:16
Motosiklet Fuarında Kastamonu Farkı
-

Kastamonu Azdavay’da düzenlenecek Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası’nın tanıtıldığı Türkiye Motosiklet ve Bisiklet Fuarı başladı.
Dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu ile yerli ve yabancı sporcular Kastamonu standını ziyaret etti. Türkiye’de ilk defa Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde düzenlenecek Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası, Türkiye’nin tek motosiklet ve bisiklet fuarı Eurasia Moto Bike Expo’da tanıtılıyor. Yeşilköy’deki İstanbul Fuar Merkezi’nde (Salon 9 - 10 - 11) ziyaretçilerine kapılarını açan fuarda Azdavay Suğla Yaylası’ndaki ‘Motor ve Doğa Sporları Kamp Merkezi’ motosiklet ve bisiklet severlerden büyük ilgi gördü. Dünya Şampiyonu milli sporcu Kenan Sofuoğlu yarış standını ziyaret ederek, Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nedim Akülke ve Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Akbıyık ile görüştü.
Hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Dünya Süpersport Şampiyonası’nda mücadele eden Kenan Sofuoğlu, Türkiye’de bu tür organizasyonların düzenlenmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Türkiye’yi motor sporlarının Olimpiyatı Dakar Rallisi’nde başarıyla temsil eden milli sporcular Şakir Şenkalaycı, Serkan Özdemir, Selçuk Bektaş ve KTM’nin Dünyaca ünlü gösteri sürücüsü Rok Bagoros Kastamonu standını ziyaret etti. Gerek görsel kalitesi, gerekse profesyonel sunumu ile fuara gelen misafirlerin beğenisini toplayan Azdavay Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası’nın tanıtım standı sporcularında beğenisini kazandı.
Kastamonu’da ilk defa Avrupa Enduro Şampiyonası’nın yapılacağından memnuniyet duyduklarını belirten sporcular Şenkalaycı ve Özdemir, geçen sezon Azdavay’da düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası’nın çok ses getirdiğine dikkat çekerek, “Azdavay’da zorlu, teknik ve çok güzel bir enduro pisti var. Bütün doğa ve motorsporları tutkunlarını 16 - 17 Mayıs tarihlerinde Kastamonu Azdavay ilçesinde düzenlenecek olan Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası’nda görmek istiyoruz” diyerek enduro severleri yarışa davet ettiler.
Öte yandan Slovenyalı gösteri sürücüsü Rok Bagoros, kendisine ikram edilen Kastamonu çekme helvasını çok beğendiğini belirtti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MÜDÜR FAZİLET DURMUŞ, HİCRÎ YILBAŞI VESİLESİYLE AŞURE İKRAMINDA BULUNDU
Erdemli’de Yenilikçi Barkod Sistemi ORKOD Eğitimi Verildi
Erdemli Belediyesi Kurs Merkezleri'nden 2 LGS Türkiye Birincisi
Kaymakam Duru, Aşure Etkinliklerine Katıldı
ANAMUR KAYMAKAMI DURU'DAN MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNE ZİYARET
"Yenişehir Kent Erişilebilirlik Eğitimi”
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ORMAN YANGINLARINA KARŞI “AFİŞLİ UYARI!”
"BUGÜN BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE'NİN ŞAFAĞI SÖKÜYOR"
MERSİN'DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİD OKUTULDU
BOZYAZI'DA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNE MEVLİT OKUTULDU

Mersin Haber ,Mersin