Gümrük Ekiplerinden Uyuşturucu Operasyonu

Mersin Limanı’nda kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen operasyonda 6 kilo 800 gram kokain ele geçirildi.

03 Mart 2015 Salı, 08:24
Gümrük Ekiplerinden Uyuşturucu Operasyonu
-

Mersin Limanı’nda kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen operasyonda 6 kilo 800 gram kokain ele geçirildi.
Mersin Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Ekvador’dan Mersin Limanı’na gelen bir konteyneri risk kriterleri çerçevesinde değerlendirerek incelemeye aldı. X-Ray taramasında şüpheli yoğunluk tespit edilen konteynerde yapılan detaylı aramaya narkotik detektör köpekleri ‘Koen’ ve ‘Çomar’ da katıldı. Köpeklerin yoğun tepki verdiği soğutucu motorunun bulunduğu boşlukta gizlenmiş halde preslenmiş 6 paket içerisinde 680 bin TL değerinde 6 kilo 800 gram kokain ele geçirildi.
Söz konusu olayla ilgili olarak J.S. ve H.S. isimli şahıslar, hakkında Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunuldu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS LİFE PARK'TA "HAYDİ ÇOCUKLAR HAVUZA" PROJESİ BAŞLADI
Kızkalesi Polis Merkezi Yaz Sezonunda 7/24 Görev Başında
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN TARSUS AKGEDİK VE DADALI MAHALLELERİ ARASINDA SATHİ ASFALT ÇALIŞMASI
Mersin Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni
Tarsus’ta Şafak Operasyonu: Gözaltılar Adliyeye Sevk Edildi, Cihazlara El Konuldu
MERHUM KÜNDEKAR NEZİHİ USTA'NIN ROL ALDIĞI KISA METRAJLI 'AYNA' FİLMİ GÖSTERİME GİRDİ
ÇALINTI MOTOSİKLETLE KAÇMAYA ÇALIŞAN ŞÜPHELİ YAKALANDI
SİLALI SALDIRI OLAYININ ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI
TARSUS DOĞA PARKI YENİ ÜYELERİNE ‘MERHABA’ DİYOR
BÜYÜKŞEHİR’İN ENGELSİZ YAŞAM PARKI, AİLELERİ AÇIK HAVA SİNEMASINDA BULUŞTURUYOR

Mersin Haber ,Mersin