Fatsalı Muhasebeciler Kahvaltıda Buluştu

Ordu’nun Fatsa ilçesindeki muhasebeciler ‘Vergi Haftası’ dolayısıyla düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldiler.

03 Mart 2015 Salı, 20:15
Fatsalı Muhasebeciler Kahvaltıda Buluştu
-

Ordu’nun Fatsa ilçesindeki muhasebeciler ‘Vergi Haftası’ dolayısıyla düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldiler.
Kahvaltıya Ordu Defterdarı Erol Pişkin, Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ertuğrul Yüksel, Oda Sekreteri Bahadır Baş, Fatsa Vergi Dairesi Müdürü Cihan Sarı ve Fatsa’da faaliyet gösteren serbest muhasebeci ve mali Müşavirler katıldı.
SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ
26 yıldır vergi haftası ile birlikte Muhasebe haftasının kutlandığını ifade eden OSMMMO Sekreteri Bahadır Baş, “Vergi Haftası’nın akabinde Mart ayının ilk haftası Muhasebe Haftası olarak kutlanıyor. Dolayısıyla biz de muhasebecilik, mali müşavirlik marka değerini yükseltebilmek için bu tip günler bizim için çok önemlidir. Saygın meslek profilini geliştirebilmek için bu haftayı sizlerle birlikte kutluyoruz. Birçok kurum ve odalara ziyaretler gerçekleştirdik. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında odada mali müşavirler kan bağışında bulunacak. Bunun dışında birçok etkinliklerimiz olacak” dedi.
YÜKSEL: “MESLEĞİMİZ ADINA MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ”
“Türkiye’nin gündeminde siyaset önde olsa da biz Muhasebe Haftamızı en güzel şekilde kutlamaya devam ediyoruz” diyen Ordu SMMMO Başkanı Ertuğrul Yüksel, “Bu anlamlı günde hep birlikte olmak ve bu tabloyu oluşturmak gerçekten mutluluk verici. Bu günün önemi muhasebe mesleğinin çıtasını yükseltmek, kamuoyunun dikkatini çekmek olsa da herkes tarafından biliniyor ki muhasebe herkes için önemli bir konudur. Her bireyin, her kurumun, her kuruluşun muhakkak bir muhasebesi vardır. Bu konu vicdanlara bile girmiştir. Denir ki vicdan muhasebesi yaptım öyle karar verdim. Hepimiz aynı geminin içerisindeyiz. Bu anlamda mesleğimiz adına mücadeleye devam edeceğiz” diye konuştu.
PİŞKİN: “BENİM BU SON VERGİ HAFTAM”
26 tane Vergi Haftası’nın hepsinde de yönetici olarak görev yaptığını belirterek sözlerine başlayan Ordu Defterdarı Erol Pişkin katılımcılara teşekkür ederek açıklamalarına yaptığı açıklamada, “Zaman geçtikçe muhasebe ve verginin önemini daha güzel anlatmaya başladık. Benim bu son vergi haftam. Şu anda Türkiye Cumhuriyeti’nin en yaşlı defterdarıyım. Ocak sonunda memuriyetim bitiyor. Ben vergi haftalarını kutlarken hep yanımda muhasebeciler vardı. Mali müşavirler her konuda destekçimiz oldular. Muhasebeyi anlatırken vergiyi, vergiyi anlatırken de muhasebeyi anlatmadan geçemeyiz. Biz birbirimizle ilişkiliyiz” şeklinde konuştu.
Kahvaltı programı sonrası bağımsız denetçi belgesi almaya hak kazanan 10 kişiyi belgeleri verildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısı Tarsus TSO’da Gerçekleştirildi
VALİ TOROS, AVUSTURYA TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ GABRİELE JUEN VE BERABERİNDEKİ HEYET İLE GÖRÜŞTÜ
VALİ TOROS BAŞKANLIĞI'NDA GÜVENLİK VE ASAYİŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TARSUS 'TA SEYİR HALİNDEKİ ARAÇTA YANGIN
ERDEMLİ'DE ORMAN YANGINI
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN YAŞAMA DOKUNAN HİZMET
Tarsus Amerikan Kültür Kids okulunda aylardır süren skandal iddiaları doğru mu?
Fazıl Say Konserinde Tepki Çeken Uygulama: "Sahneye Sandalye Atıp En Önü Kapladılar"
Tarsus Ticaret Borsası’ndan İngilizce Dil Eğitimine Önemli Destek!
MEZİTLİ'YE 150 YATAK KAPASİTELİ DEVLET HASTANESİ

Mersin Haber ,Mersin