Akademi'de Bahar Dönemi Başlıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Büyükşehir Akademi’de Bahar Dönemi eğitimleri başlıyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “8 hafta sürecek Büyükşehir Akademi Bahar Dönemi’nde zengin ders başlıklarında entelektüel biri..

03 Mart 2015 Salı, 17:44
Akademi'de Bahar Dönemi Başlıyor
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Büyükşehir Akademi’de Bahar Dönemi eğitimleri başlıyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “8 hafta sürecek Büyükşehir Akademi Bahar Dönemi’nde zengin ders başlıklarında entelektüel birikime katkı sunan yararlı bir dönem geçireceğiz. Tüm hemşerilerimizi Büyükşehir Akademi’ye bekliyoruz” diye konuştu.
8 hafta sürecek eğitim programı ile ilgili bilgiler de veren Aktürk, “Büyükşehir Akademi her dönem olduğu gibi katılımcılarına kültürel, felsefi ve bilimsel konularda yetkinlik kazandırmayı vaat ediyor. Bahar dönemi için; Yazarlık Atölyesi’nde Ali Ural, Ortadoğu ve Yahudilik’te Eldar Hasanoğlu, Mesnevi Okumaları’nda Sezai Küçük, Şehir Dersleri; Ada’nın Gizli Ad(a)ları’nda Necati Mert, Franfurt Okulu ve Eleştirel Teori’de Ahmet Çiğdem, Anadolu Bilgeleri’nde Sadık Yalsızuçanlar, Seyahat Okumaları’nda Haşim Şahin ve Pratik Sinema Atölyesi’nde Suat Köçer, Sinan Sertel ve Gökhan Yorgancıgil gibi değerli isimlerle bir arada olacağız” ifadelerini kullandı. Derslerde devam şartının arandığının da altını çizen İbrahim Aktürk, “Derslere 3 hafta katılmayan Akademi öğrencilerinin kayıtları silinebilir. Ayrıca Pratik Sinema Atölyesi’ne katılacak adaylarımız için 15-35 yaş aralığında olma zorunluluğu söz konusu. Sinema Atölyesi’ne yine mülakatla alım gerçekleştireceğiz. Mülakat işlemleri 14 Mart Cumartesi günü yapılacak. 3 Mart Salı günü başlayacak kayıtlar ise kurumsal internet sayfamızdan (www.sakarya.bel.tr) yapılabilecek. Akademiye katılmak isteyen hemşerilerimiz işlemlerini 13 Mart Cuma gününe kadar yaptırabilecek” dedi.
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Büyükşehir Akademi’de 16 Mart Pazartesi günü başlayacak eğitimlerimiz, 8 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek. Akademi’de bu dönemde de zengin ders içeriklerimiz ile katılımcılarımızın entelektüel birikimlerine katkı sunmayı hedefliyoruz. İnşallah hemşerilerimizle oldukça yararlı bir 8 hafta geçireceğiz. Akademi’de yeni dönem hayırlı olsun”denildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
KAYMAKAM AVCI, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU.
Gençler atığı sanata dönüştürdü, Mersin finalin adresi oldu
MİLLETVEKİLİ UYSAL, REKTÖR ÖZEN İLE GÖRÜŞTÜ
VALİ TOROS, MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. EROL YAŞAR İLE GÖRÜŞTÜ
MERSİN BAROSU HAYVAN HAKLARI KOMİSYONU, PATİKÖY’Ü ZİYARET ETTİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS’UN DOĞU VE BATI GİRİŞ NOKTALARINDA PEYZAJ ÇALIŞMASI…
BÜYÜKŞEHİR’İN ENGELSİZ YAŞAM PARKI, ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREY VE AİLELERİNE SANATLA DESTEK OLUYOR
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN MİMAR-MÜHENDİS ÇALIŞTAYI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ, YENİ ALIMLARLA KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR
TARSUS'TA ÜZÜMDE ERKEN HASADI ÖNLEMEYE ORTAK DENETİM

Mersin Haber ,Mersin