Afyonkarahisar İl İnsan Hakları Kurulu Şubat Ayı Toplantısı Yapıldı

Afyonkarahisar İl İnsan Hakları Kurulu Şubat ayı toplantısının, Vali Yardımcısı Akgün Corav Başkanlığında yapıldığı belirtildi.

03 Mart 2015 Salı, 17:29
Afyonkarahisar İl İnsan Hakları Kurulu Şubat Ayı Toplantısı Yapıldı
-

Afyonkarahisar İl İnsan Hakları Kurulu Şubat ayı toplantısının, Vali Yardımcısı Akgün Corav Başkanlığında yapıldığı belirtildi.
Toplantının kurul üyelerinin iştiraki ile Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldığı kaydedildi. Toplantının açılışında konuşan Vali Yardımcısı Akgün Corav, insan haklarının önemine vurgu yaparak toplumların ve medeniyetlerin düzgün bir şekilde yaşaması için insan hakları konusunun yaşamın olmazsa olmazlarından birisi olduğunu vurguladı. Toplantıda daha sonra kamu kurum ve kuruluşlarında bulunan “İnsan Hakları Başvuru Kutuları”ndan çıkan insan haklarına ilişkin talep, şikayet ve memnuniyet notlarının yer aldığı toplam 19 adet başvuru kurul tarafından değerlendirildi. Mevzuat çerçevesinde yapılması gerekli görülen taleplerin yerine getirilmesi için ilgili kurum ve kuruluşlara gönderilmesine İl ve İlçe İnsan Hakları Kurullarının Kuruluş Görev ve Çalışma Esasları Hakkındaki Yönetmeliğin 8. Maddesi gereğince İl İnsan Hakları Kurulu bünyesinde oluşturulan komisyonların yeniden değerlendirilerek oluşturulmasına karar verildi. Ayrıca daha önceki toplantılarda gündeme alınan başvurular ile ilgili yapılan yazışmalar neticesinde sonuçlanan ve cevaplanan başvuruların da neticeleri kurul üyelerince değerlendirildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
KAYMAKAM AVCI, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU.
Gençler atığı sanata dönüştürdü, Mersin finalin adresi oldu
MİLLETVEKİLİ UYSAL, REKTÖR ÖZEN İLE GÖRÜŞTÜ
VALİ TOROS, MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. EROL YAŞAR İLE GÖRÜŞTÜ
MERSİN BAROSU HAYVAN HAKLARI KOMİSYONU, PATİKÖY’Ü ZİYARET ETTİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS’UN DOĞU VE BATI GİRİŞ NOKTALARINDA PEYZAJ ÇALIŞMASI…
BÜYÜKŞEHİR’İN ENGELSİZ YAŞAM PARKI, ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREY VE AİLELERİNE SANATLA DESTEK OLUYOR
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN MİMAR-MÜHENDİS ÇALIŞTAYI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ, YENİ ALIMLARLA KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR
TARSUS'TA ÜZÜMDE ERKEN HASADI ÖNLEMEYE ORTAK DENETİM

Mersin Haber ,Mersin