Yıldızeli'nde Karla Mücadelede Sona Gelindi

Yıldızeli ilçesinde meydana gelen kar yağışının ardından karla mücadele ekiplerinin çalışmaları ile birlikte kapanan yolların tamamına yakını tekrar ulaşıma açıldı.

02 Mart 2015 Pazartesi, 06:19
Yıldızeli'nde Karla Mücadelede Sona Gelindi
-

Yıldızeli ilçesinde meydana gelen kar yağışının ardından karla mücadele ekiplerinin çalışmaları ile birlikte kapanan yolların tamamına yakını tekrar ulaşıma açıldı.
Yıldızeli Kaymakamlığı Özel İdare ekiplerinin karla mücadele çalışması sonucunda kapanan yolların tamamına yakını açılarak ulaşımda meydana gelebilecek herhangi bir aksaklıkta ortadan kaldırılmış oldu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Ahmet Can Pınar, “İlçemizde geçen hafta meydana gelen yoğun kar yağışı sonrasında 118 köy yolumuz ulaşıma kapanmıştı. Aynı gün içerisinde kar yağışının kesilmesinin ardından kriz masasına gelen ihbarları değerlendiren karla mücadele ekiplerimiz hemen çalışmalarına başladı. İlk olarak hasta, cenaze ihbarı ve yolda kalanların imdadına yetişen ekiplerimiz daha sonrasında ise özellikle diyaliz hastası olan köylerde ve taşımalı eğitimin yapıldığı bölgelerde çalışmalarına devam etti. Karla mücadele de ekiplerimiz ilk gün köy yollarının yaklaşık yüzde 70’lik bir kısmını açtık. Daha sonraki günlerde devam eden çalışmalarımız ile yer yer 1 metreyi geçen kar kalınlığının bulunduğu köylerimizde gece gündüz çalışmalar devam ederek bugün itibariyle köy yollarımızın tamamına yakınını ulaşıma açmış bulunuyoruz. Bazı yüksek kesimlerde meydana gelen tipi ve sürgün nedeniyle aniden kapanan yollarımız olabiliyor. Yine bu bölgelerde de karla mücadele çalışmalarımız ara vermeden devam ediyor.” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Çakır: "mersin’de Oluşan Güçlü Lobi Ankara’da da Sürmeli"
BAŞKAN YILDIRIM'DAN, TEDAVİ GÖREN DOKUCU'YA ZİYARET
DRİFT YAPAN 4 ARACA CEZA
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU, YANGIN BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN YILDIRIM'DAN, TÜM EMEKLİLER DERNEĞİNE "EMEKLİLER GÜNÜ" ZİYARETİ
KAYMAKAM AVCI'DAN YÖRÜKLERE ZİYARET
Bir Tarafı Yaparken, Bir Tarafı Tahrip Ediyorlar
MERSİN'DE 857 ŞAHIS YAKALANDI, 1521 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
Mersin, Çin’le Temaslarını Artırıyor
TZOB BAŞKANI BAYRAKTAR, YARIN TARSUS'A GELİYOR

Mersin Haber ,Mersin