Kütahya OSB'ye Yeni Fabrika

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Gürallar Grubu’na ait LAV Cam Ambalaj Fabrikası’nın açılış törenine katıldı.

02 Mart 2015 Pazartesi, 11:58
Kütahya OSB'ye Yeni Fabrika
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Gürallar Grubu’na ait LAV Cam Ambalaj Fabrikası’nın açılış törenine katıldı.
Törende bir konuşma yapan Başkan Saraçoğlu, "Bugünün heyecanını paylaştığını ve yeni açılan fabrikanın kazasız,belasız,bol kazançlar getirmesini diliyorum" dedi.
Saraçoğlu, açılış sonrası fabrikayı gezerek, yetkililerden bilgi aldı. Toplamda 70 bin metrekare alanda kurulan fabrikada başlangıçta 300 personel istihdam edilecek. Yetkililer, günlük 200 ton cam ambalaj üretimi yapılacak olan fabrika gelecek yıllarda bin ton üretime ve binden fazla istihdam olanağı sağlayacaklarını belirttiler.
Cam Ambalaj Fabrikası açılışına Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ile birlikte Vali Şerif Yılmaz, Güral Cam Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral, Güral Cam Yönetim Kurulu üyeleri, fabrika müdürleri ve çalışanları katıldı. (EFE)

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE GÜLNAR VE SİLİFKE'DE YANGIN
TAŞUCU SAHİLİNDE AKDENİZ FOKU GÖRÜNTÜLENDİ
OTOYOL JANDARMASINDAN DRONE DESTEKLİ TRAFİK DENETİMİ
GECE ASFALT SERİLDİ, GÜNDÜZ PALETLİ GEÇTİ
Tarsus TAG Otoyolunda Feci Kaza: Uzman Çavuş Hayatını Kaybetti
Çöp Kamyonuna Çarpan Otomobil Can Aldı
ÇAMLIYAYLA- ÇAKIRLI ARASI 6 KİLOMETRELİK YOL ASFALTLANDI
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN "ZİRAİ DONDAN ZARAR GÖREN TÜM ÇİFTÇİLERİMİZİN ZARARLARINI KARŞILAYACAĞIZ"
ERDEMLİ'DE KÜSTÜLLÜ-KIZILEN ARASI 4 BİN 200 METRELİK BAĞLANTI YOLU YENİLENDİ
BÜYÜKŞEHİR GÜLNAR’DA 105 BİN DOMATES FİDESİ DAĞITTI

Mersin Haber ,Mersin