Kapıçay'da DSİ Karayolları Ve Orman Bölge Müdürlerinden Ortak ETÜt Çalışması

DSİ 13.Bölge Müdürü Turkay Özgür, Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok ve Orman Bölge Müdürü Mustafa Türk, Antalya’nın Finike ilçesinde yapımı devam eden Kapıçay Göleti Relokasyon Yolu ile ilgili toplantı yaptı.

02 Mart 2015 Pazartesi, 19:06
Kapıçay'da DSİ Karayolları Ve Orman Bölge Müdürlerinden Ortak ETÜt Çalışması
-

DSİ 13.Bölge Müdürü Turkay Özgür, Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok ve Orman Bölge Müdürü Mustafa Türk, Antalya’nın Finike ilçesinde yapımı devam eden Kapıçay Göleti Relokasyon Yolu ile ilgili toplantı yaptı.
DSİ Finike 133. Şube Müdürlüğü’nde gerçekleşen toplantının ardından DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok ve Orman Bölge Müdürü Mustafa Türk, Finike Kapıçay Göleti Relokasyon Yolu güzergahında incelemelerde bulundular. Özgür incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada,"DSİ Bölge Müdürlüğü olarak kurumlar arasında diyalog ve istişareye çok önem vermekteyiz. Çok verimli bir istişare toplantısı ve arazide etüt çalışması yaptık. Finike Kapıçay Göleti inşaat çalışmaları süratli bir şekilde devam etmektedir. Bu çalışmamıza katkı yaptıkları için Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok ve Orman Bölge Müdürü Mustafa Türk’e teşekkür ediyorum" dedi.
Finike Kapıçay Göleti’nin Gökbük Köyü sınırlarında Başgöz Çayı üzerinde ve Finike-Elmalı karayolunun 25’inci kilometresinde bulunduğu belirtilirken, göletle 18 bin 700 dekar tarım arazisinin sulama suyu ihtiyacının karşılanacağı bildirildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS'TA ÇAVUŞLU VE PİRÖMERLİ GÖLETLERİNE 26 BİN YAVRU SAZAN BIRAKILDI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN TARSUS CETVEL KAVŞAĞINDA YENİ DÜZENLEME
MERSİN'DE ANNE SÜTÜ VE EMZİRME DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ DÜZENLENDİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜRETİCİLERE ERİK BOYLAMA MAKİNE DESTEĞİ
VALİ TOROS, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YÜZME KURSLARI BAŞLADI
MESKİ, YAPRAKLIKOY MEVKİİNİN İÇME SUYU HATTINI YENİLEDİ
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN " HER ZAMAN YANINIZDA" PROJESİ DEVAM EDİYOR
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN ÜRETİCİYE DESTEK: MEYVE VE SEBZE KURUTMA TESİSİYLE KATMA DEĞERLİ ÜRETİM
Mersin'de “Bir Yetime Aile Olmak” Paneli

Mersin Haber ,Mersin