İçişleri Bakanı Efkan Ala

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Malatya Akçadağ bölgesinde savaş uçakların enkazına ulaşıldığını, 4 pilotun şehit olduğunu açıkladı.

02 Mart 2015 Pazartesi, 12:09
İçişleri Bakanı Efkan Ala
-

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Malatya Akçadağ bölgesinde savaş uçakların enkazına ulaşıldığını, 4 pilotun şehit olduğunu açıkladı.
Bakan Ala, Malatya 7. Hava Jet Komutanlığından eğitim amaçlı havalanan 2 F-4 savaş uçağı Akçadağ bölgesinde düşmesine yönelik TBMM Genel Kurulu’nda açıklama yaptı. Ala, 4 pilotun şehit olduğunu, iki uçağın da enkazına ulaşıldığını açıkladı. Ala, "2 uçağımızın da enkazına ulaşıldı. Maalesef 4 şehidimiz var. F-4 fantom uçakları ikisi de. Şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum, ailesine, milletimize ve yüce Meclisimize baş sağlığı diliyorum. Kaza Kırım Raporundan sonra kesin nedeni açıklanabilir şu anda bu mümkün değil. Ama Malatya sınırları içerisinde, Akçadağ mevkiinde. Tahminlerimiz var, büyük bir ihtimalle birbirine çarpma olabilir ya da hava şartları yani dışarıdan bir şey söz konusu değil. Malatya sınırları içerisinde olmuş. İki uçak, şehit sayısı 4. İki uçak enkazına da ulaşıldı" açıklamasında bulundu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
GECE ASFALT SERİLDİ, GÜNDÜZ PALETLİ GEÇTİ
Tarsus TAG Otoyolunda Feci Kaza: Uzman Çavuş Hayatını Kaybetti
Çöp Kamyonuna Çarpan Otomobil Can Aldı
ÇAMLIYAYLA- ÇAKIRLI ARASI 6 KİLOMETRELİK YOL ASFALTLANDI
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN "ZİRAİ DONDAN ZARAR GÖREN TÜM ÇİFTÇİLERİMİZİN ZARARLARINI KARŞILAYACAĞIZ"
ERDEMLİ'DE KÜSTÜLLÜ-KIZILEN ARASI 4 BİN 200 METRELİK BAĞLANTI YOLU YENİLENDİ
BÜYÜKŞEHİR GÜLNAR’DA 105 BİN DOMATES FİDESİ DAĞITTI
MERSİN'DE PARA ETMEYEN, TARLADA KALAN KARPUZ BEDAVA DAĞITILDI
Tece’de Aynı Gün İki Kavga: Cenazede Başladı, Taziyede Devam Etti
Fındıkpınarı’nda kamyon eve çarptı: Sürücü olay yerinde hayatını kaybetti

Mersin Haber ,Mersin