Güvenli Olmayan Asansörler Mühürlenecek

Siirt Belediyesi, eksiklikleri giderilmeyen asansörlerin 20 Mart 2015 tarihine kadar tamamlanması halinde mühürleneceği duyurdu.

02 Mart 2015 Pazartesi, 21:47
Güvenli Olmayan Asansörler Mühürlenecek
-

Siirt Belediyesi, eksiklikleri giderilmeyen asansörlerin 20 Mart 2015 tarihine kadar tamamlanması halinde mühürleneceği duyurdu.
Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, Siirt Belediyesi ile Makine Mühendisleri Odası arasında yapılan protokol ile 241 asansörlü binada yapılan kontrollerde 176 binada bulunan asansörün can ve mal güvenli açısından eksikliklerinin olduğu belirlendiği kaydedildi. Açıklamada, tehlike arz ettiği belirlenen asansörlerin her hangi bir can ve mal kaybına sebebiyet vermeden ve halkın güvenli asansör kullanmalarını sağlamak amacıyla yapılan kontrollerde eksiklikleri bulunan asansörlerin 20 Mart 2015 tarihine kadar giderilmemesi durumunda bu asansörlerin mühürleneceği bildirildi.
Asansörlerin eksiklerinin giderilmesi için Makine Mühendisleri Odasına başvurmaları gerektiği kaydedildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
AKDENİZ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR
TARSUS MUSTAFA KEMAL ANADOLU LİSESİ'NDE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
VALİ TOROS, CEYPORT ULUSLARARASI TAŞUCU LİMANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
VALİ TOROS, AKKUYU NGS JANDARMA KOMANDO KORUMA TABUR KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ
MÜDÜR EKİCİ'DEN SİLİFKE VE EREDEMLİ DEVLET HASTANELERİNE ZİYARET
ERDEMLİ KIZKALESİ SAHİLİNE ERKEK CESEDİ VURDU
VALİ TOROS, BAŞSAVCI AKYILDIZ VE ADALET KOMİSYONU BAŞKANI AKKAYA İLE GÖRÜŞTÜ
MERSİN’DE GÜVENLİ VE KESİNTİSİZ ULAŞIMIN ADRESİ; BÜYÜKŞEHİR…
TOROSLAR'DA ASFALT BAKIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
BÜYÜKŞEHİR, KENTİN ÇÖPÜNÜ EKONOMİK VE ÇEVRECİ BİR ANLAYIŞLA TAŞIYOR

Mersin Haber ,Mersin