Dr. Nihat Özkan Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin Milletvekili aday adayı Dr. Nihat Özkan, basın mensupları ile bir araya geldi.

02 Mart 2015 Pazartesi, 15:04
Dr. Nihat Özkan Gazetecilerle Bir Araya Geldi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin Milletvekili aday adayı Dr. Nihat Özkan, basın mensupları ile bir araya geldi.
Mardin Gazeteciler Cemiyeti ve Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Derneği üyeleri ile ilde görev yapan ulusal ve yerel medya mensupları ile bir araya gelen Dr. Özkan, siyasete çıkar amaçlı girmediğini söyledi. Elinden geldiği kadar Mardin için çalışacağını belirten Dr. Özkan, "Güneydoğu’nun kanayan yarası için milli birlik ve beraberlik projesi, yani çözüm sürecinin devamı için anaların ağlamaması için çalışacağız. Liderimiz ve kurucumuz Recep Tayip Erdoğan ile şuanki Başbakanımız Ahmet Davutoğlu sayesinde çözüm süreci istenen yere gelir. Biz Türkiye’nin partisi olmayı düşünüyoruz. Doğu ve Güneydoğu’da kanın akmasını artık istemiyoruz. Elimizi taşın altına koyduk. Bunda da başarı sağlıyoruz. Ama dış mihraklar, vandallar aramıza nifak sokuyorlar. Terörü tetiklemeye çalışıyorlar. Bunun haricinde seçilmiş Cumhurbaşkanımız ve Başbakan sayesinde paralel örgüt ile de elimizden geldiği kadar mücadelemizi yaptık. Cumhurbaşkanın dediği gibi onların inlerine girdik. Orada da başarı sağlıyoruz. Sonuç olarak 2023 hedeflerine ulaşmak için gençlerimize ve torunlarımıza güzel bir ülke bırakmak için amacımız çalışmak, çalışmak, çalışmaktır. Başka çaremiz yoktur. Durmadan, duraksamadan el birliği ile, gönül birliği ile çalışacağız" dedi.
Dr. Özkan, neden AK Parti’den aday olduğuna dair sorulan bir soruyu ise, "AK Parti Türkiye’nin partisi olduğu için, Ak Parti alt kimlik üst kimlik yapmadığı için buradan aday oldum, Alevi, Sünni, Çerkez, Türk, Kürt, Arap, Arnavut ayırımı yapmadığı için. Ayrıştırıcı değil, bütünleştirici ve kaynaştıran bir parti olduğu için AK Parti’den aday oldum" diye cevap verdi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN "ZİRAİ DONDAN ZARAR GÖREN TÜM ÇİFTÇİLERİMİZİN ZARARLARINI KARŞILAYACAĞIZ"
ERDEMLİ'DE KÜSTÜLLÜ-KIZILEN ARASI 4 BİN 200 METRELİK BAĞLANTI YOLU YENİLENDİ
BÜYÜKŞEHİR GÜLNAR’DA 105 BİN DOMATES FİDESİ DAĞITTI
MERSİN'DE PARA ETMEYEN, TARLADA KALAN KARPUZ BEDAVA DAĞITILDI
Tece’de Aynı Gün İki Kavga: Cenazede Başladı, Taziyede Devam Etti
Fındıkpınarı’nda kamyon eve çarptı: Sürücü olay yerinde hayatını kaybetti
Anamur’da Otomobil Çöp Kamyonuna Çarptı: 3 Yaralı
Mersin’de Tehlikeli Gösteri: Trafikte Motosikletle Akrobasi Kamerada
ÇAMLIYAYLA BELEDİYESİ, KENDİ YOLUNU KENDİ YAPIYOR
AKDENİZ BELEDİYESİ HALKININ HUZURU İÇİN ÇALIŞIYOR

Mersin Haber ,Mersin