Dokuma İçin Web Sayfası Kuruldu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Dokuma Fabrikası arazisinin mevcut planda yeşil alan olan 238 bin metrekarelik bölümünün ortak akılla, şeffaf bir ortamda halka açılmasına yönelik çalışmalarına bir yenisini ekledi.

02 Mart 2015 Pazartesi, 20:24
Dokuma İçin Web Sayfası Kuruldu
-

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Dokuma Fabrikası arazisinin mevcut planda yeşil alan olan 238 bin metrekarelik bölümünün ortak akılla, şeffaf bir ortamda halka açılmasına yönelik çalışmalarına bir yenisini ekledi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Dokuma arazisinin Antalya dinamiklerinin ortak aklıyla, şeffaf bir ortamda halka açılması çalışmalarını internet ortamına taşıdı. Dokuma Fabrikası’nın tanıtılması, Dokuma alanında yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapılması ve park alanının halka açılması çalışmalarına herkesin fikri katkıda bulunması amacıyla web sayfası kuruldu. Antalya ve Türkiye’nin değişik illerinde yaşayanların www.kepezdokuma.com adlı web sayfasından hem Dokuma’nın halka açılmasına fikri katkıda bulunabilecekler hem de yapılan çalışmaları takip edebilecekleri belirtildi.
Web sayfasında Dokuma’nın tarihçesi, Dokuma alanında yapılan çalışmaların haberleri, Başkan Hakan Tütüncü’nün mesajı, dilek ve öneriler bölümü, Dokuma Çalışma Grubu’nun yaptığı toplantıların videoları yer aldığını belirten Başkan Hakan Tütüncü, “Herkes ve her kesim, hem çalışma grubunun toplantılarına katılarak hem de web sayfası üzerinden Dokuma alanında ne yapılacağıyla ilgili fikir ve önerilerini dile getirebilirler” diye konuştu.
1956’da temeli atılan, 1961’de üretime başlayan ve 2003’te üretimin durduğu Dokuma Fabrikası alanı, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 2004’te Kepez Belediyesi’ne devredilmişti. 488 dönümden oluşan Dokuma İplik Fabrikası’nın üst kullanım hakkı 2005’te 49 yıllığına ihalesiz olarak özel bir şirkete verilmiş, söz konusu tahsisin iptali yolunda gerçekleştirilen girişimler sonuc, 2012 yılının sonunda İdare Mahkemesi’nin tahsisin iptaliyle ilgili kararı Danıştay tarafından onanmıştı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin'de “Bir Yetime Aile Olmak” Paneli
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu
TARSUS'TA 17 İŞÇİ TAŞIYAN MİNİBÜSÜ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI
MÜDÜR FAZİLET DURMUŞ, ÖĞRETMENLERİN SEMİNER DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMALARINA EŞLİK ETTİ
Müdür Ataş’tan Yangın İlk Müdahale Ekiplerine Ziyareti
VALİ TOROS, ‘ÖZEL GÜVENLİK HAFTASI’ KAPSAMINDA İL EMNİYET MÜDÜRÜ KAMİL KARABÖRK İLE GÖRÜŞTÜ
BAŞKAN KOÇAK, 6. MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİYLE BİRARAYA GELDİ
MERSİN'DE DEPOZİTO YÖNETİM SİSTEMİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
BAŞKAN ÖZYİĞİT'TEN HAYVAN DOSTU VETERİNER HEKİM ÇEVİRGENOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ
AKDENİZ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Mersin Haber ,Mersin