Akçakoca'da Orman İşletme Şeflerine Seminer

Orman Genel Müdürlüğü tarafından Orman İşletme Şeflerine yönelik “Kişisel Gelişim Eğitimi” konulu seminer Akçakoca’da sürüyor.

02 Mart 2015 Pazartesi, 22:39
Akçakoca'da Orman İşletme Şeflerine Seminer
-

Orman Genel Müdürlüğü tarafından Orman İşletme Şeflerine yönelik “Kişisel Gelişim Eğitimi” konulu seminer Akçakoca’da sürüyor.
Orman Genel Müdürlüğü 2015 yılı Eğitim Programının Kişisel Gelişim Eğitim bölümünde yer alan Orman İşletme Şeflerine yönelik 2 grup halinde gerçekleştirilecek. “Kişisel Gelişim Eğitimi” konulu eğitim semineri Genel Müdür İsmail Üzmez’in katılımıyla Akçakoca Sky Tower Otelde sürüyor.
Açılış konuşmasını yapan Bolu Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin Kişisel Gelişim Eğitimi Seminerinin Akçakoca’da yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu seminerin Orman İşletme Şeflerine çok faydalı olacağını, yönetici kimliğinin daha iyi seviyelere gelmesinin yanı sıra mesleki ve sosyal hayata olumlu yönde katkı sağlayacağını ifade ederek eğitim seminerinin verimli geçmesi temennisiyle konuşmasını tamamladı.
Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez seminerin açılış bölümünde yaptığı konuşmada, değer verdiği Orman İşletme Şeflerine ve Orman İşletme Müdürlerine mesleklerini sevmeleri konusunda telkinde bulunarak mevzuata hakim olmaları hususunda uyarılarda bulundu. Yöneticilerin yönettiği insanlar tarafından kabul edilebilir olmalarını, aynı zamanda ilkeli, disiplinli ve inisiyatifini kullanabilen kabiliyet sahibi örnek model olmaları gerektiğini ifade ederek Yöneticinin yönettiğine hakim olan, problem getiren değil sorun çözen, mazeret değil marifet üreten bir kişi olmasını ve her şeyden önemlisi Yöneticinin işini çok sevmesi gerektiğini belirtip, halka hizmetin hakka hizmet olduğunun altını çizerek eğitim seminerinin faydalı ve verimli geçmesi temennisi ile konuşmasını tamamladı.
Büyük Proje kapsamında gerçekleştirilecek Kişisel Gelişim Eğitim Semineri, Etkili İletişim Teknikleri, Problem Çözme Teknikleri, Etkili Yöneticilik ve Liderlik, İnsan Kaynakları Yönetimi, Öfke ve Stres Yönetimi, Ekip Kurma ve Takım çalışması ile Protokol Kuralları konularını içerecek. Eğitimler Gazi Üniversitesinden Prof. Dr. Necati Cemaloğlu ile Başkent Üniversitesinden Prof. Dr. Ali Halıcı ve Prof. Dr. Doğan Kökdemir tarafından verilecek. 168 Orman İşletme Şefinin katılımıyla gerçekleşen eğitim 27 Şubat 2015 Cuma günü değerlendirme toplantısı ve kapanış oturumunun ardından sona erecek.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ TOROS, SİLİFKE GEÇİCİ HAYVAN BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİNDE DENETİM GERÇEKLEŞTİRDİ
TARSUS'TA PARK HALİNDEKİ ARAÇ KURŞUNLANDI
TARSUS LİFE PARK'TA "HAYDİ ÇOCUKLAR HAVUZA" PROJESİ BAŞLADI
Kızkalesi Polis Merkezi Yaz Sezonunda 7/24 Görev Başında
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN TARSUS AKGEDİK VE DADALI MAHALLELERİ ARASINDA SATHİ ASFALT ÇALIŞMASI
Mersin Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni
Tarsus’ta Şafak Operasyonu: Gözaltılar Adliyeye Sevk Edildi, Cihazlara El Konuldu
MERHUM KÜNDEKAR NEZİHİ USTA'NIN ROL ALDIĞI KISA METRAJLI 'AYNA' FİLMİ GÖSTERİME GİRDİ
ÇALINTI MOTOSİKLETLE KAÇMAYA ÇALIŞAN ŞÜPHELİ YAKALANDI
SİLALI SALDIRI OLAYININ ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI

Mersin Haber ,Mersin