Acıbadem'den Sanata Destek

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası’nın THK kuruluş yıl dönümü için verdiği konser Acıbadem Adana Hastanesi sponsorluğunda gerçekleştirildi.

02 Mart 2015 Pazartesi, 05:20
Acıbadem'den Sanata Destek
-

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası’nın THK kuruluş yıl dönümü için verdiği konser Acıbadem Adana Hastanesi sponsorluğunda gerçekleştirildi.
Adanalı sanatseverlerin beğeniyle izlediği konserin konuk sanatçıları şef Antonio Pirolli ve solist Ludmil Angelov oldu.
Adana Büyükşehir Belediyesi Konser Salonu’nda gerçekleştirilen konserin ilk bölümünde piyanosu ile sanatseverlere keyifli anlar yaşatan solist Ludmil Angelov’un ardından ikinci bölümde şef Antonio Pirolli sahne aldı.
Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası’nın THK kuruluş yıldönümü için verdiği konser sonrası sanatçılara çiçek takdim edilirken seyirciler de ayakta alkışladılar.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Çakır: "mersin’de Oluşan Güçlü Lobi Ankara’da da Sürmeli"
BAŞKAN YILDIRIM'DAN, TEDAVİ GÖREN DOKUCU'YA ZİYARET
DRİFT YAPAN 4 ARACA CEZA
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU, YANGIN BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN YILDIRIM'DAN, TÜM EMEKLİLER DERNEĞİNE "EMEKLİLER GÜNÜ" ZİYARETİ
KAYMAKAM AVCI'DAN YÖRÜKLERE ZİYARET
Bir Tarafı Yaparken, Bir Tarafı Tahrip Ediyorlar
MERSİN'DE 857 ŞAHIS YAKALANDI, 1521 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
Mersin, Çin’le Temaslarını Artırıyor
TZOB BAŞKANI BAYRAKTAR, YARIN TARSUS'A GELİYOR

Mersin Haber ,Mersin