Yenihisarspor'da Teknik Heyet Ve Futbolculardan Kulüp Başkanına Eleştiri

Didim’in amatör takımlarından Yenihisarspor’da teknik heyet ve futbolcular, Kulüp Başkanı Tural Demirtaş’ı eleştirdi.

28 Şubat 2015 Cumartesi, 17:06
Yenihisarspor'da Teknik Heyet Ve Futbolculardan Kulüp Başkanına Eleştiri
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Didim’in amatör takımlarından Yenihisarspor’da teknik heyet ve futbolcular, Kulüp Başkanı Tural Demirtaş’ı eleştirdi.
Didim Amatör küme takımlarından Yenihisarspor’da Kulüp Başkanı Tural Demirtaş ile Kulübe sponsor olan işadamı ve MHP Belediye Meclis Üyesi Özgür Makascıoğlu arasındaki yardım ve bağış polemiğine kulübün teknik heyeti ile takımda oynayan futbolcularda katıldı. Teknik heyet ve futbolcular yaptıkları ortak basın açıklamasında Makascıoğlu’na sahip çıktı.
Kulüp yönetiminde yer alan Vedat Eryılmaz, Takımda Antrenör olarak görev yapan Özgür Gönül ve Mustafa Yağcı, futbolcular Tolga Gürbüz, Hüseyin Kaya, Ziya Onat Erbaş, Oğuz Alak, Semavi Eski, Kahan Yavaş, Ali Dinar, Oğuz Eryılmaz, Volkan Kaya, İbrahim Dağdelen, Metin Pozlu Karya pastanesinde düzenledikleri ortak yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Son günlerde basında yer alan Yenihisarspor’daki gelişmeleri hayretler içinde izlemekteyiz. Bizler 2014-2015 sezonunu Yenihisarspor Teknik direktörü ve teknik ekibi ile kadroda yer alan futbolcular olarak Özgür Makascıoğlu’nun takıma maddi manevi her türlü desteği sağladığını kulübe varıyla yoğuyla emeği geçtiğini görmüş bulunuyoruz. Ayrıca takımdaki tüm oyuncuların maaşlarını Özgür Makascıoğlu tarafından verildiğini, yol masrafları ve deplasman dönüşü yemekler dahil her şeyi karşıladığını şahit olmuşuzdur. Yönetim idaresinde bir çok yanlışlığın olduğu, yönetim kurulundaki istifalardan ve şampiyonluk yemeğine teknik ekip ile oyuncuların katılmadığından ve sönük geçtiği aşikârdır. Ve durum tüm Yenihisarspor üyelerinin ve takımın özdeştiği tabiri caiz ise mahallenin de tepkisini çekmiştir ve bu zat mahalleye yakışmıyor. Yalan ve aldatmayla hiçbir yere gelinemeyeceği bilinmelidir. Takımda oluşan bu kadronun ve havanın bozulmaması için Yenihisarspor camiasındaki herkes elini taşın altına koymalıdır” denildi.
Açıklamanın dışında ayrıca Teknik heyet ve futbolcular Didim Belediyesinin Yenihisarspor kulübüne destek anlamında verdiği 4 bin TL’lik yardımdan herhangi bir şekilde kendilerine yardım edilmediği, Kulüp Başkanı Tural Demirtaş’ın ödeme yapmadığını dile getirerek sitemde bulundular.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus, Çamalan’da Orman Yangınlarına Karşı Ortak Devriye
BAŞKAN ÇAKIR "HEDEF, TEKSTİL KENT'LE DOĞRUDAN İHRACAAT"
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 'NE "BESLENME DOSTU VE FİZİKSEL AKTİVİTEYİ DESTEKLEYEN İŞ YERİ" BELGESİ
ADANA'DA YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI, İZMİR, MANİSA VE HATAY'DA YANGINLAR DEVAM EDİYOR
Bayraktar, Tarsus Ziraat Odasını Ziyaret Etti
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN MİNİKLERE YAZ BOYU YÜZME KURSU
MERSİN'DE MOTORSİKLET KAZASI : 1 YARALI
BAŞKAN BOLTAÇ: “TARSUS’A HUZUREVİ VE PALYATİF YAŞAM MERKEZİ KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”
KEMAL DURU, ANAMUR KAYMAKAMI.OLDU
ŞAP ALARMI... HAYVAN SATIŞ YERLERINE GEÇİCİ KAPANMA TALİMATI

Mersin Haber ,Mersin