Üzülmez'den Arat'a Geçmiş Olsun Ziyareti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki gün ameliyat olan Başkan Yardımcısı Zafer Arat’ı hasta yatağında ziyaret ederek moral verdi.

28 Şubat 2015 Cumartesi, 13:11
Üzülmez'den Arat'a Geçmiş Olsun Ziyareti
-

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki gün ameliyat olan Başkan Yardımcısı Zafer Arat’ı hasta yatağında ziyaret ederek moral verdi.
Kartepe Belediye Başkan Hüseyin Üzülmez, geçirdiği safra kesesi ameliyatı sonrası hastanede müşahede altında tutulan Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Arat’ı ziyaret etti. Arat’a geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Üzülmez, “Allah’tan korkulacak bir şey yok muş, kısa sürede sıkıntının teşhis edilerek tedavi edilmesi ile eski sağlığına bir an önce kavuşmanı dört gözle bekliyoruz. En kısa zamanda iyileşmesi ve sağlıklı bir şekilde seni tekrar aramızda görmek istiyoruz” dedi.
Üzülmez, Arat’ın durumu ile yakından ilgilenirken doktorundan da yardımcısının sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
GECE ASFALT SERİLDİ, GÜNDÜZ PALETLİ GEÇTİ
Tarsus TAG Otoyolunda Feci Kaza: Uzman Çavuş Hayatını Kaybetti
Çöp Kamyonuna Çarpan Otomobil Can Aldı
ÇAMLIYAYLA- ÇAKIRLI ARASI 6 KİLOMETRELİK YOL ASFALTLANDI
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN "ZİRAİ DONDAN ZARAR GÖREN TÜM ÇİFTÇİLERİMİZİN ZARARLARINI KARŞILAYACAĞIZ"
ERDEMLİ'DE KÜSTÜLLÜ-KIZILEN ARASI 4 BİN 200 METRELİK BAĞLANTI YOLU YENİLENDİ
BÜYÜKŞEHİR GÜLNAR’DA 105 BİN DOMATES FİDESİ DAĞITTI
MERSİN'DE PARA ETMEYEN, TARLADA KALAN KARPUZ BEDAVA DAĞITILDI
Tece’de Aynı Gün İki Kavga: Cenazede Başladı, Taziyede Devam Etti
Fındıkpınarı’nda kamyon eve çarptı: Sürücü olay yerinde hayatını kaybetti

Mersin Haber ,Mersin