TEGV'den Öğrencilere Diş Sağlığı Etkinliği

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEVG) Van Muradiye Öğrenim Birimi tarafından okullarda uygulamalı ağız ve diş sağlığı etkinliği başlatıldı.

28 Şubat 2015 Cumartesi, 17:26
TEGV'den Öğrencilere Diş Sağlığı Etkinliği
-

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEVG) Van Muradiye Öğrenim Birimi tarafından okullarda uygulamalı ağız ve diş sağlığı etkinliği başlatıldı.
Birim Sorumlusu Buket Müjde, amaçlarının ağız ve diş sağlığına dikkat çekmek olduğunu belirterek, “Ağız ve diş sağlığı hakkında çocuklarımıza bilgi vermek ve doğru tutum geliştirmek amacıyla Muradiye Öğrenim Birimi’nde bulunan 18 gönüllü üyemizin desteğiyle Atatürk İlkokulu, Yavuz Selim İlk ve Ortaokul kısmı, Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokul kısmı ve Fevziye Salih Ünlü İlk ve Ortaokul kısmında toplamda bin 221 çocuğa etkinliği uyguladık. İlçe genelinde uyguladığımız bu etkinlikle birlikte çocukların ağız ve diş sağlığını koruma, fırçalama teknikleri, diş sağlığı için dengeli beslenme yöntemlerini uygulamalı olarak vermekteyiz” dedi.
Müjde, tüm çocuklara etkinliğin sonunda diş fırçası ile diş macunu hediye edildiğini de sözlerine ekledi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Çakır: "mersin’de Oluşan Güçlü Lobi Ankara’da da Sürmeli"
BAŞKAN YILDIRIM'DAN, TEDAVİ GÖREN DOKUCU'YA ZİYARET
DRİFT YAPAN 4 ARACA CEZA
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU, YANGIN BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN YILDIRIM'DAN, TÜM EMEKLİLER DERNEĞİNE "EMEKLİLER GÜNÜ" ZİYARETİ
KAYMAKAM AVCI'DAN YÖRÜKLERE ZİYARET
Bir Tarafı Yaparken, Bir Tarafı Tahrip Ediyorlar
MERSİN'DE 857 ŞAHIS YAKALANDI, 1521 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
Mersin, Çin’le Temaslarını Artırıyor
TZOB BAŞKANI BAYRAKTAR, YARIN TARSUS'A GELİYOR

Mersin Haber ,Mersin