Parma'nın Genoa maçı ertelendi

Parma'nın Genoa maçı ertelendi

28 Şubat 2015 Cumartesi, 15:33
Parma'nın Genoa maçı ertelendi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Parma'nın Genoa maçı ertelendi

- Ekonomik sorunlar yaşayan Parma, geçen hafta Udinese'nin ardından yarın Genoa ile yapması gereken lig maçına da çıkamayacak

ANKARA - İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden ekonomik sorunlar yaşayan Parma'nın, Genoa ile yarın yapacağı maç ertelendi.

İtalya Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Parma'nın yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle Genoa ile yarın oynayacağı lig maçının erteleneceği belirtildi.

Federasyon Başkanı Carlo Tavecchio Tavecchio, Parma'nın geçen hafta Udinese ile yapacağı lig maçının da aynı nedenle ertelendiğini hatırlatarak, "Parmalı futbolcuların moralini düşünerek maçın ertelenmesi kararını aldım ama bunu her pazar yapamam" ifadesini kullandı.

Sezon başından bu yana kulüpten maaşını alamayan Parmalı futbolculardan Alessandro Lucarelli, daha önce İtalyan basınına yaptığı açıklamada, bu haftaki maçın ertelenmemesi halinde eyleme giderek sahaya çıkmayacaklarını ve hükmen 3-0 yenilgiyi kabul edeceklerini belirtmişti.

Son yıllarda içine girdiği ekonomik krizden kurtulamayan İtalyan kulübünün 197,5 milyon avro borcu bulunuyor. Kulüp son olarak sahipleri Tomasso Ghirardi ve Arnavut iş adamı Rezart Taçi tarafından Rus enerji firması Gazprom'a yakınlığıyla bilinen, danışmanlık hizmeti veren Slovenya ortaklı Mapi Grup'a bir avroluk sembolik bedelle satılmıştı. Parma'nın gereken ekonomik şartları yerine getirememesi halinde alt lige düşürülebileceği vurgulanıyor.

Muhabir: Doga Kirmizioglu
Yayınlayan: Hüseyin Doğru

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Akdeniz'de 6.0 Büyüklüğünde Deprem
VALİ TOROS, "İL GÖÇ İDARESİ MÜDÜRLERİ SINIR YÖNETİMİ ÇALIŞTAY"INA KATILDI
BAŞKAN AVCI'DAN "14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ " MESAJI
Tarsus Müftülüğü’nden Öğrencilere Çorba İkramı
ÇAMLIYAYLA ORMAN İŞLETME MÜDÜRÜ ALİ DURMAZ'A VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ
MERSİN'DE ‘ATIK MALZEMELER ’ SANATA DÖNÜŞTÜ
KAYMAKAM AVCI'DAN, TÜRKİYE DİYANET VAKFI'NA KURBAN BAĞIŞI
MÜDÜR EKİCİ'DEN, PROF. DR BALLI'YA "HAYIRLI OLSUN " ZİYARETİ
TARSUS İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, DÜNYA ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
TARSUS MEZARLIKKAR MÜDÜRÜ TEYFİK YILMAZ AMELİYAT OLDU

Mersin Haber ,Mersin