Edirne Belediyesi Toplu Ulaşımda Mükemmellikte İkinci Sırada Yer Aldı

Edirne Belediyesi, 17 ilden alınan istatistiklere göre yapılan çalışma sonucunda toplu ulaşımda mükemmellikte ikinci sırada yer aldı.

28 Şubat 2015 Cumartesi, 20:15
Edirne Belediyesi Toplu Ulaşımda Mükemmellikte İkinci Sırada Yer Aldı
-

Edirne Belediyesi, 17 ilden alınan istatistiklere göre yapılan çalışma sonucunda toplu ulaşımda mükemmellikte ikinci sırada yer aldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma hizmetlerini yürüten İETT Genel Müdürlüğü önderliğinde Star Araştırma ve Denetim Firmasınca 2014 yılının sonunda gerçekleştirilen Toplu Ulaşım Mükemmellik Endeksi çalışmalarının sonucunda, 17 il arasında Edirne Belediyesi 2’nci sırada yer aldı.
Afyonkarahisar, Aksaray, Bitlis, Bolu, Çanakkale, Çorum, Düzce, Edirne, Erzincan, Isparta, Karabük, Kütahya, Rize, Sinop, Tokat, Uşak ve Yozgat illerinin değerlendirmeye alındığı çalışmada, tüm kriterlerde ortalamanın üstünde puan alan Edirne Belediyesi, iki ayrı kriterde de en yüksek puanı alan il belediyesi oldu.
Hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla bu yıl çeşitli düzenlemelerin yanı sıra mesafeye göre ücretlendirme ile finansal caziplik kriterinde de önemli adımlar atmak suretiyle 2015 yılı için yapılacak değerlendirme de Edirne Belediyesi olarak birinciliğin hedeflendiği belirtildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus, Çamalan’da Orman Yangınlarına Karşı Ortak Devriye
BAŞKAN ÇAKIR "HEDEF, TEKSTİL KENT'LE DOĞRUDAN İHRACAAT"
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 'NE "BESLENME DOSTU VE FİZİKSEL AKTİVİTEYİ DESTEKLEYEN İŞ YERİ" BELGESİ
ADANA'DA YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI, İZMİR, MANİSA VE HATAY'DA YANGINLAR DEVAM EDİYOR
Bayraktar, Tarsus Ziraat Odasını Ziyaret Etti
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN MİNİKLERE YAZ BOYU YÜZME KURSU
MERSİN'DE MOTORSİKLET KAZASI : 1 YARALI
BAŞKAN BOLTAÇ: “TARSUS’A HUZUREVİ VE PALYATİF YAŞAM MERKEZİ KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”
KEMAL DURU, ANAMUR KAYMAKAMI.OLDU
ŞAP ALARMI... HAYVAN SATIŞ YERLERINE GEÇİCİ KAPANMA TALİMATI

Mersin Haber ,Mersin