Dört Mahalleye 15 Bin 305 Metrekarelik Park

Muratpaşa Belediyesi yapımı tamamlanan dört ayrı mahalledeki parkları vatandaşların kullanımına açıyor.

28 Şubat 2015 Cumartesi, 19:42
Dört Mahalleye 15 Bin 305 Metrekarelik Park
-

Muratpaşa Belediyesi yapımı tamamlanan dört ayrı mahalledeki parkları vatandaşların kullanımına açıyor.
Etiler, Güzeloba, Güzelbağ ve Yeşilbahçe Mahalleleri’nde bulunan toplam 15 bin 305 metrekarelik, aktif yaşam alanı olarak projelendirilmiş 4 parkın 24 Şubat’ta hizmete açılacağı belirtilirken, parklara Nazım Hikmet Ran, Nasreddin Hoca, Aşık Veysel ve 1995 yılında trafik kazasında yaşamını yitiren MHP İl eski Başkanı Turhan Atasever’in adı verildi.
Önceliklerinin vatandaşın yaşam kalitesini artırmak olduğunu belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Kentsel yeşil alanlar, ivatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıran sosyal donatı alanlarıdır. Yapımı tamamlanan parklarımızdan dördünü hizmete açıyoruz. Dört ayrı mahallemizde bulunan parklarımıza ülkemize, Antalyamıza değer katan şahsiyetlerin isimlerini verdik” dedi.
Toplam 4 bin 900 metrekarelik Nazım Hikmet Ran Parkı’nın Güzeloba Mahallesi Rauf Denktaş Bulvarı’nda, 4 bin 500 metrekarelik Nasreddin Hoca Parkı’nın Yeşilbahçe Mahallesi 1485 Sokak’ta, 2 bin 205 metrekarelik Aşık Veysel Parkı’nın Etiler Mahallesi 882-863 Sokak kesişiminde ve 3 bin 700 metrekarelik Turhan Atasever Parkı’nın ise Güzelbağ Mahallesi 2213 Sokak’ta bulunduğu belirtildi.
Parkların, içinde çocuk oyun grupları, yürüyüş parkurları, spor alanları, spor aletleri ve oturma mekanları gibi fonksiyonları barındırdığı ve ismi verilen kişinin maskı ile traverten kaya üstüne işlenmiş özgeçmişlerinin yer aldığı kaydedildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus, Çamalan’da Orman Yangınlarına Karşı Ortak Devriye
BAŞKAN ÇAKIR "HEDEF, TEKSTİL KENT'LE DOĞRUDAN İHRACAAT"
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 'NE "BESLENME DOSTU VE FİZİKSEL AKTİVİTEYİ DESTEKLEYEN İŞ YERİ" BELGESİ
ADANA'DA YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI, İZMİR, MANİSA VE HATAY'DA YANGINLAR DEVAM EDİYOR
Bayraktar, Tarsus Ziraat Odasını Ziyaret Etti
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN MİNİKLERE YAZ BOYU YÜZME KURSU
MERSİN'DE MOTORSİKLET KAZASI : 1 YARALI
BAŞKAN BOLTAÇ: “TARSUS’A HUZUREVİ VE PALYATİF YAŞAM MERKEZİ KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”
KEMAL DURU, ANAMUR KAYMAKAMI.OLDU
ŞAP ALARMI... HAYVAN SATIŞ YERLERINE GEÇİCİ KAPANMA TALİMATI

Mersin Haber ,Mersin