Yeni Mesaj Gazetesi Tarafından Ehl-I Beyt Paneli Düzenledi

Yeni Mesaj Gazetesi Kilis’in Oylum Mahallesi’nde Ehl-i Beyt Paneli düzenledi.

27 Şubat 2015 Cuma, 19:59
Yeni Mesaj Gazetesi Tarafından Ehl-I Beyt Paneli Düzenledi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Yeni Mesaj Gazetesi Kilis’in Oylum Mahallesi’nde Ehl-i Beyt Paneli düzenledi.
Panele konuşmacı olarak Gazeteci-yazar Op.Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, Araştırmacı-yazar Alaaddin Özkar, Yusuf Yakut, Ahmet Özuymaz ve Hukukçu-yazar Av. Mehmet Galip Akdağ katıldı.
Oylum Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgisi ile gerçekleştirilen panelde konuşan Hukukçu-yazar Av. M. Galip Akdağ, Kur’an Kerim’den ayetler örnek göstererek Ehl-i Beyt’in Allah’ın emri ile sevilmesi ve önder bilinmesi gereken şahsiyetler olduğuna işaret etti.
Gerçek hakikatin gizlendiğine vurgu yapan Akdağ, “Makamları gitmesin diye bizden Ehl-i Beyti gizlediler. Hepimiz Veda Haccı’nı biliriz ama, Hz. Peygamber’in (s.a.a.) Hz. Ali Efendimizi kendisinden sonra imam ve halife tayin ettiği Gadir-i Hum Olayı’nı bilmeyiz. Peygamber Efendimizin vefatı ile başlayan bu yanlış zamanımıza kadar devam ederken, bugün İslam ülkelerinde yaşanan buhran, Ehl-i Beyt baş edilmediği içindir. Ancak onları rehber ve önder seçersek bu sıkıntılardan kurtulabiliriz” dedi.
Alaaddin Özkar, “Tarlalarımız, bağlarımız ipotekli, çiftçilerimiz borçlu! Halkımızın hali budur. AKP iktidara geldiği zaman ABD ve Avrupa birliği ile örtüştü. Biz yıllarca Türk olarak, Haçlılara karşı Anadolu’yu korurken bugün ne yazık ki Türkiye tercihini haçlıdan yana kullanmıştır. Domuz eti kasaplık et oldu, zina suç olmaktan çıkartıldı. Sen hali hazırda olan değerleri ortadan kaldırıyorsun, bu nasıl dindarlıktır? Bunlar biz dindarız diye halktan oylarını toplamadılar mı? Diyarbakır’da Kürt Türk derken yabancı petrol şirketleri senin petrolünü alıp götürüyor. Madenlerimiz yine öyle. Sen devamlı yeşil karta muhtaç kal diyor bunlar. Şimdi elin gavuru senin paranı ülkenden alıp götürüyor. Uyanın ve kendi malınıza, kendi toprağınıza sahip çıkın” diye konuştu.
Yeni Mesaj Gazetesi’nin düzenlediği İslam Dünyasını Kuşatan Fitneler ve Tevhidin Merkezi Ehl-i Beyt Paneli’nde son olarak Oylum Mahallesi sakinlerine hitap eden Op. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi ise, dosta sevinç düşmana üzüntü veren verimli topraklar üzerinde yaşadığımıza dikkat çekerek, “Vatanımızda gözü olanlar bizi fakir bırakmak için oyunlar oynuyor. BOP projesi kapsamında yıllar önce sınırları değişecek denilen ülkeler arasında Türkiye de var. Amerika’nın öngördüğü bu proje ile 22 İslam ülkesi için biçilen ortak kader budur ve Türkiye’nin geleceği de çok farklı değildir. Türkiye’nin yakılıp yıkılması her an mümkündür. Böyle şey mi olur demeyin çünkü proje bu. Biz diyoruz ki değerlerimiz tehdit altındadır. Bizim yaptığımız hesap bütün vatan bireylerinin kurtulması içindir, askerin çizmesi altında milletin namusu çiğnenmesin diye geziyor ve anlatıyoruz. Gidişat budur, ister inanın ister inanmayın” dedi.
Türkiye çapında her hafta 300 noktada bu panelleri yaptıklarını ifade eden Kepekçi, “Biz görevimizi yapıyoruz bizim alnımız açık. Aranızda borcu olmayan var mı? Devlet borçlu, millet borçlu peki alacaklı kim hiç merak ettiniz mi? Yahudi alacaklı, emperyalistler alacaklı. Türkiye böylesine bir ekonomik yalana esir olmuştur. Para bağımsızlığın simgesidir ama bizim paramız doların esiri. Bundan büyük esaret var mı? Hepimiz esiriz. Ey millet esaretten kurtulmak istiyorsanız eğer geleceğinizin müreffeh olmasını istiyorsanız bunun yolu Milli Ekonomi Modeli’dir, Haydar Baş’tır. Yanlışa karşı beraberce mücadele vermek zorundayız” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN "ZİRAİ DONDAN ZARAR GÖREN TÜM ÇİFTÇİLERİMİZİN ZARARLARINI KARŞILAYACAĞIZ"
ERDEMLİ'DE KÜSTÜLLÜ-KIZILEN ARASI 4 BİN 200 METRELİK BAĞLANTI YOLU YENİLENDİ
BÜYÜKŞEHİR GÜLNAR’DA 105 BİN DOMATES FİDESİ DAĞITTI
MERSİN'DE PARA ETMEYEN, TARLADA KALAN KARPUZ BEDAVA DAĞITILDI
Tece’de Aynı Gün İki Kavga: Cenazede Başladı, Taziyede Devam Etti
Fındıkpınarı’nda kamyon eve çarptı: Sürücü olay yerinde hayatını kaybetti
Anamur’da Otomobil Çöp Kamyonuna Çarptı: 3 Yaralı
Mersin’de Tehlikeli Gösteri: Trafikte Motosikletle Akrobasi Kamerada
ÇAMLIYAYLA BELEDİYESİ, KENDİ YOLUNU KENDİ YAPIYOR
AKDENİZ BELEDİYESİ HALKININ HUZURU İÇİN ÇALIŞIYOR

Mersin Haber ,Mersin