Desktop sürüme geç

Sahipsiz Hayvanlarla İlgili Kampanyaya Ünlülerden Destek

Çeşme yarımadasında yaşayan doğa ve hayvan dostu duyarlı kişilerin kurduğu ÇESAL Derneği; aç, susuz, yaralı, muhtaç hayvanlara yardım eli uzatıyor.

27 Şubat 2015 Cuma, 13:40
Sahipsiz Hayvanlarla İlgili Kampanyaya Ünlülerden Destek
2015-02-27 13:40:00 -

Çeşme yarımadasında yaşayan doğa ve hayvan dostu duyarlı kişilerin kurduğu ÇESAL Derneği; aç, susuz, yaralı, muhtaç hayvanlara yardım eli uzatıyor.
ÇESAL Doğa ve Hayvan Severler Derneği toplumda sahipsiz hayvanlarla ilgili kapsamlı bir bilinçlendirme çalışmaları yapıyor. Dernek, “Satın Alma Sahiplen”, “Bir Kap Su Bir Kap Yemek”, “Beni Terk Etme” temaları ile bir “Farkındalık Kampanyası” başlattı. Kampanyanın amacı; sahipsiz hayvanların aslında herkesin sorumluluğu olduğunu ve onları koruyup, sahiplenmenin bir insanlık görevi teşkil ettiğinin hatırlatılması, bu sorunu görmezden gelerek, hayvanları barınaklara tıktırarak, zehirleyerek, açlığa ve soğuğa mahkum ederek çözülemeyeceğini bir kez daha gözler önüne sermek.
Kısa videoların, billboardların ve sosyal medya paylaşımlarının hazırlandığı kampanyaya Özcan Deniz, Korcan Karar, Hatice Şendil, Melike İpek Yalova ve Neslihan Yeşilyurt gibi ünlülerden de destek geldi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BÜYÜKŞEHİR’DEN YILIN 12 AYI İLAÇLAMA ÇALIŞMASI
TOROSLARDA “SIFIR ATIK” EĞİTİMİ
GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ’NDEN MERSİN’E ZİYARET
Akkuyu Nükleer Santral Şantiyesinde Eylem: Yabancı Uyruklu İşçiler Alacaklarını Talep Etti
Palmiyede Yanan Kırmızı Işık Korkuttu, Gerçek Ortaya Çıkınca Rahatlama Yaşandı
Tarsus Devlet Hastanesi Önünde Şehitler Dualarla Anıldı
BAŞKAN SARI, TARSUS'TA AŞURE LOKMASI ETKİNLİĞİNE KATILDI
Aracın Çarptığı Yaya Ağır Yaralandı
MUT'TA TRAFİK KAZASI:1 ÖLÜ
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN TARSUS’TA KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Mersin Haber ,Mersin