Başkent'te 3 Kişinin Yaralanmasına Sebep Olan Otomobilin Sürücüsü Olay Yerinden Kaçtı

Başkent’te, kayganlaşan yolda otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, önünde seyreden başka bir araca, arkadan çarparak durabildi. Kazada 3 kişi yaralanırken, öndeki araca çarpan sürücü olay yerinden kaçtı.

27 Şubat 2015 Cuma, 10:23
Başkent'te 3 Kişinin Yaralanmasına Sebep Olan Otomobilin Sürücüsü Olay Yerinden Kaçtı
-

Başkent’te, kayganlaşan yolda otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, önünde seyreden başka bir araca, arkadan çarparak durabildi. Kazada 3 kişi yaralanırken, öndeki araca çarpan sürücü olay yerinden kaçtı.
Kaza, 04.00 sıralarında Yenimahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 06 DM 5139 plakalı otomobilin sürücüsü G.A, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda seyir halindeyken kayganlaşan yolda, otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, önünde seyir halinde bulunan Aykut Aktepe kontrolündeki 06 FDM 02 plaklı otomobile arkadan çarptı. Çarpma sonucu öndeki otomobilde bulunan, sürücü Aykut Aktepe ve 2 arkadaşı yaralandı. Arkadan çarparak kazaya neden olan sürücü G.A’nın ise olay yerinden kaçtığı öğrenildi.
Kazayı gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla çeşitli hastanelere götürdü.
Polis ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN ÖZYİĞİT'TEN HAYVAN DOSTU VETERİNER HEKİM ÇEVİRGENOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ
AKDENİZ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR
TARSUS MUSTAFA KEMAL ANADOLU LİSESİ'NDE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
VALİ TOROS, CEYPORT ULUSLARARASI TAŞUCU LİMANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
VALİ TOROS, AKKUYU NGS JANDARMA KOMANDO KORUMA TABUR KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ
MÜDÜR EKİCİ'DEN SİLİFKE VE EREDEMLİ DEVLET HASTANELERİNE ZİYARET
ERDEMLİ KIZKALESİ SAHİLİNE ERKEK CESEDİ VURDU
VALİ TOROS, BAŞSAVCI AKYILDIZ VE ADALET KOMİSYONU BAŞKANI AKKAYA İLE GÖRÜŞTÜ
MERSİN’DE GÜVENLİ VE KESİNTİSİZ ULAŞIMIN ADRESİ; BÜYÜKŞEHİR…
TOROSLAR'DA ASFALT BAKIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Mersin Haber ,Mersin