Yıldırım'da Dostlar Sohbeti

Dostlar sohbeti adlı programda manevi değerlerin önemine vurgu yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, günümüz dünyasında kültüre ve tarihe her zamankinden daha fazla sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

26 Şubat 2015 Perşembe, 18:44
Yıldırım'da Dostlar Sohbeti
-

Dostlar sohbeti adlı programda manevi değerlerin önemine vurgu yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, günümüz dünyasında kültüre ve tarihe her zamankinden daha fazla sahip çıkılması gerektiğini söyledi.
Yıldırım Belediyesi ve Zararlı Alışkanlıklardan Korunma Derneği (İHSANDER) ortaklığında düzenlenen ‘Dostlar Sohbeti’ programında, MÜSİAD 3. Dönem Genel Başkanı Doç. Dr. Ömer Bolat, Gazeteci-Yazar Sami Özey ve Tasavvuf Musikisi Sanatçısı Mesut Yavaş Yıldırımlılarla bir araya geldi. Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen program öncesi bir konuşma yapan Edebali, Yıldırım Belediyesi olarak kültürel etkinliklere her zamankinden daha fazla önem verdiklerini söyleyerek, “Biz yerel yöneticiler olarak kültürel ve sosyal belediyeciliği, belediyeciliğin asli görevlerinden biri olarak kabul ediyoruz. Bu vesile ile değerli konuklarımızın katılımıyla gerçekleşen bu programda bizleri yalnız bırakmayan tüm Yıldırımlılara teşekkür ediyorum” dedi.
"GELECEK NESİLLERİN TEMİNATIYIZ"
Yıldırım Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri kültürel ve sosyal etkinliklerde her zaman manevi değerlere sahip çıktıklarını belirten Edebali, modern dünyada gelişen ve değişen şartlar nedeniyle toplumların yozlaşmaya başladığını söyledi. Günümüz dünyasında manevi değerleri korumanın oldukça zorlaştığını ifade eden Edebali, “Bir toplumu geleceğe taşımak adına değerlerimizi korumamız lazım. Günümüz şartlarında bu değerleri korumak oldukça zor. Bizden sonraki kuşaklara iyi bir gelecek bırakma adına genç nesillerimize tarih ve kültürel bilinci yerleştirmemiz lazım” diye konuştu.
Yıldırım Belediyesi’nin ilerleyen dönemlerde de bu tarz etkinliklere fazlasıyla yer vereceğinin bilgisini de veren Edebali, tüm Yıldırımlıların manevi değerlere sahip çıkması gerektiğini söyleyerek konuşmasını tamamladı.
MÜSİAD 3. Dönem Genel Başkanı Doç. Dr. Ömer Bolat ve Gazeteci-Yazar Sami Özey ise, Yıldırımlılarla bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür etti. Program sonrasında Edebali, programa katılan Doç. Dr. Ömer Bolat, Sami Özey ve Mesut Yavaş’a çiçek verdi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN TSO'DAN SEKTÖR TOPLANTISI
BEŞ KAMYON DOLUSU SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ ÇİKOLATA VE ŞEKERLEME ELE GEÇİRİLDİ
MERSİN'DE DEZAVANTAJLI BÖLGELERDEKİ LİSANSI OLMAYAN ÖĞRENCİLER İÇİN SPOR ŞÖLENİ
Yangın İşçilerinin Eğitimleri Devam Ediyor
VALİ TOROS, GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
Tarsus’ta KOM’dan Tefecilere Şafak Operasyonu: 20 Gözaltı
TARSUS KADINCIK BARAJI MESİRE ALANINDA ÇİRKİN GÖRÜNTÜ
BÜYÜKŞEHİR’İN DESTEKLERİ ÜRETİME BEREKET, YETİŞTİRİCİLERE CAN SUYU OLUYOR
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN GIDA GÜVENLİĞİNE SIKI TAKİP
YÜREKLERİ ISITAN MÜDAHALE

Mersin Haber ,Mersin