Osmaneli Belediye Başkanı Kursiyerlere Karanfil Dağıttı

İlçe Halk Eğitim Merkezi kursunu ziyaret eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle kursiyerlere karanfil dağıttı.

26 Şubat 2015 Perşembe, 23:13
Osmaneli Belediye Başkanı Kursiyerlere Karanfil Dağıttı
-

İlçe Halk Eğitim Merkezi kursunu ziyaret eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle kursiyerlere karanfil dağıttı.
Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Belediyesi, KOSGEB ve İŞKUR ortaklığında sürdürülen kursa gelerek, kursiyerlerle sohbet etti. Tüm kursiyerlere karanfil dağıtan Şahin, "İnanıyoruz ki bu mutlu yuvaların yaydığı olumlu enerji, sosyal hayatımızı saran olumsuzlukları azaltacak ve millet olarak geleceğe daha umutlu bakmamıza yardımcı olacaktır. Mutlu yuvalarda yetişen çocuklar, geleceğimizin ufkunda yıldızlar gibi aydınlanacaktır" dedi.
Başkan Şahin, sevginin bir tek güne sığdırılamayacağını, ancak bir gün de olsa gönüllerin tazelenmesi, zamanın tozunun sevginin üzerinden silinmesine vesile olduğu için çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN’DE GÜVENLİ VE KESİNTİSİZ ULAŞIMIN ADRESİ; BÜYÜKŞEHİR…
TOROSLAR'DA ASFALT BAKIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
BÜYÜKŞEHİR, KENTİN ÇÖPÜNÜ EKONOMİK VE ÇEVRECİ BİR ANLAYIŞLA TAŞIYOR
TARSUS TSO, MECLİS BAŞKANI HÜSNÜ YAĞCI BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI
KAZANLI'DA MOTORSİKLET KAZASI : 2 AĞIR YARALI
VALİ TOROS, SİLİFKE GEÇİCİ HAYVAN BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİNDE DENETİM GERÇEKLEŞTİRDİ
TARSUS'TA PARK HALİNDEKİ ARAÇ KURŞUNLANDI
TARSUS LİFE PARK'TA "HAYDİ ÇOCUKLAR HAVUZA" PROJESİ BAŞLADI
Kızkalesi Polis Merkezi Yaz Sezonunda 7/24 Görev Başında
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN TARSUS AKGEDİK VE DADALI MAHALLELERİ ARASINDA SATHİ ASFALT ÇALIŞMASI

Mersin Haber ,Mersin