İncirliova Belediyesi Sosyal Hizmet Saha Ekibi Kurdu

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelinde ikamet eden vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etmek, vatandaşların dilek, şikayet ve önerilerini dikkate almak amacıyla oluşturduğu Sosyal Hizmetler Saha Ekibi çalışmalarına hızla devam ediyor.

26 Şubat 2015 Perşembe, 21:52
İncirliova Belediyesi Sosyal Hizmet Saha Ekibi Kurdu
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelinde ikamet eden vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etmek, vatandaşların dilek, şikayet ve önerilerini dikkate almak amacıyla oluşturduğu Sosyal Hizmetler Saha Ekibi çalışmalarına hızla devam ediyor.
Başkan Kale’nin "Vatandaşımın derdi benim derdimdir. Bu nedenle çalmadık kapı, ziyaret etmediğiniz vatandaşım kalmayacak. Vatandaşlarımızın tüm sorunlarını yerinde inceleyip çözüm üretmek için ne gerekiyorsa yapın" talimatı sonrasında Sosyal Hizmetler Birimi Saha Ekipleri mahalle mahalle, sokak sokak gezerek ilçe halkının sorunlarını yerinde dinlemeye ve çözüm üretmeye başladı.
İlçe merkezi başta olmak üzere, Şirindere, Beyköy, Arpaderesi, Karabağ, İkizdere, Karagözler mahallelerinde çeşitli incelemelerde bulunan ve buralarda ikamet eden vatandaşlarımızla bir araya gelen Sosyal Hizmetler Birimi Personelleri, vatandaşlarımızdan gelen tüm sorun, şikayet ve önerileri birer birer tespit ediyor.
"HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR"
30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde "Halktan kopuk değil, halkıyla barışık ve iç içe bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. Beş yılda bir değil her zaman sizin yanınızda olacağım" diyerek söz veren Başkan Kale, verdiği sözü de yerine getirmeye devam ediyor. Düzenlenen Mahalle Sohbet Toplantıları’nın yanı sıra Sosyal Hizmetler Birimince vatandaşlara yönelik yapılan hane ziyaretleriyle de sözünü yerine getiren Başkan Kale; "Bizler Halka hizmeti Hakka hizmet olarak algılayan ve buna inanan insanlarız. Sadece ilçe merkezimiz değil, mahalleye dönüşen köylerimiz ile Acarlar Beldemizdeki tüm vatandaşlarımın sorunları istekleri ve ihtiyaçları benim sorunumdur. İmkanlarımız dahilinde vatandaşlarımın yaşadığı tüm sorunları çözme gayretiyle onlara hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS LİFE PARK'TA "HAYDİ ÇOCUKLAR HAVUZA" PROJESİ BAŞLADI
Kızkalesi Polis Merkezi Yaz Sezonunda 7/24 Görev Başında
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN TARSUS AKGEDİK VE DADALI MAHALLELERİ ARASINDA SATHİ ASFALT ÇALIŞMASI
Mersin Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni
Tarsus’ta Şafak Operasyonu: Gözaltılar Adliyeye Sevk Edildi, Cihazlara El Konuldu
MERHUM KÜNDEKAR NEZİHİ USTA'NIN ROL ALDIĞI KISA METRAJLI 'AYNA' FİLMİ GÖSTERİME GİRDİ
ÇALINTI MOTOSİKLETLE KAÇMAYA ÇALIŞAN ŞÜPHELİ YAKALANDI
SİLALI SALDIRI OLAYININ ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI
TARSUS DOĞA PARKI YENİ ÜYELERİNE ‘MERHABA’ DİYOR
BÜYÜKŞEHİR’İN ENGELSİZ YAŞAM PARKI, AİLELERİ AÇIK HAVA SİNEMASINDA BULUŞTURUYOR

Mersin Haber ,Mersin