İlkadım'dan Mahalle-Mahalle Gençlik Çalıştayları

İlkadım Belediyesi, ‘Mahalle-Mahalle Gençlik Çalıştayları’na ara vermeden devam ediyor. İlkadım ilçesi sınırları içinde mahallelerde yapılan toplantılara gençlerin sorunlarını hızlı şekilde çözüme kavuşturuyor.

26 Şubat 2015 Perşembe, 10:07
İlkadım'dan Mahalle-Mahalle Gençlik Çalıştayları
-

İlkadım Belediyesi, ‘Mahalle-Mahalle Gençlik Çalıştayları’na ara vermeden devam ediyor. İlkadım ilçesi sınırları içinde mahallelerde yapılan toplantılara gençlerin sorunlarını hızlı şekilde çözüme kavuşturuyor.
İlkadım Belediyesi ve İlkadım Kent Konseyi tarafından başlatılan Mahalle-Mahalle Gençlik Çalıştayları hız kesmeden devam ediyor. Gençlerin sorunlarının çözülmesi, isteklerinin değerlendirilerek yerine getirilebilmesi amaçlı İlkadım Belediyesi ve İlkadım Kent Konseyi tarafından düzenlenen Mahalle-Mahalle Gençlik Çalıştayları’nın üçüncüsü Yeşiltepe İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi. Çalıştaya, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Yahya Çınkıl, İlkadım İlçe Müftüsü Yahya Bolat, Yeşiltepe, Ataköy ve Güzeldere Mahallesi Muhtarları, öğretmenler, din görevlileri, vatandaşlar ve gençler katıldı. Düzenlenen toplantıda önce mahallelerin nüfus, eğitim kamu kurum ve sosyal mekanlarını içeren tanıtım sunumu yapıldı.
İlkadım Belediyesi olarak gençlere fazla önem verdiklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Çınkıl, “Belediyemiz ve Kent Konseyimizin Mahalle-Mahalle Gençlik Çalıştayları’nın üçüncüsünü icra ediyoruz. Bu çalıştaylar belediyemiz tarafından çok önemsenen bir çalışma. Gelecek nesillerin topluma faydalı olmaları için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Gençlerimizin bulunduğu toplum içerisinde külfet olan değil nimet olan nesil olarak olması hepimizin isteğidir. Gençlik bu milletin bu devletin hazinesidir. Keşfedilmeyi bekleyen bir hazinedir. Gençlik bizim hakikaten umudumuz, ümidimiz, geleceğimiz. Gençlerimiz bilinçli ve şuurlu bir nesil olması noktasında bu çalıştayımızın faydalı olacağını düşünüyoruz. Gençlerimiz yani cevherlerimiz pul olmasın, topluma faydalı nesiller olması için çalışıyoruz” dedi.
Toplantının ikinci aşamasında mahalle sakinlerine ve gençlere moderatörler eşliğinde sorun tespitleri ve çözüm analizleri yapıldı. Çalıştay sonunda katılımcılara katılım belgeleri verildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN’DE TIBBİ ATIKLAR GÜVENLE TOPLANIYOR VE BERTARAF EDİLİYOR
Down Sendromlu Genç Boğulmaktan Son Anda Kurtarıldı
DÜĞÜN DE ATILAN HAVAYİ FİŞEK ÇOUĞU YARALADI
Farklı Noktalarda Çıkan Orman Yangınları Kontrol Altına Alındı
MERSİN'DE MOTORSİKLETLİ, HEİMLİCH MANEVRASIYLA HAYAT KURTARDI
BAŞKAN SEÇER, BÜYÜKŞEHİR’İN DÜZENLEDİĞİ EMİRLER ORMAN PARKI PİKNİK ALANI’NI İNCELEDİ
-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARSUS'TA SINAVA GİREN ÖĞRENCİLERE SU DAĞITTI
BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİ VE VELİLERİN YKS HEYECANINA ORTAK OLDU
MERSİN'DE ARAÇ DÜKKANA GİRDİ
SOFRALARA LEZZET KATACAK AŞÇILAR BÜYÜKŞEHİR’LE YETİŞİYOR

Mersin Haber ,Mersin