Başbakan Ahmet Davutoğlu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel kalem müdürünün ve koruma amirinin Sivaslı olduğunu söyleyerek, “Benim canım ve mahremim Sivaslı’ya emanet. Sivaslı emanete hıyanet etmez” dedi.

26 Şubat 2015 Perşembe, 20:12
Başbakan Ahmet Davutoğlu
-

Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel kalem müdürünün ve koruma amirinin Sivaslı olduğunu söyleyerek, “Benim canım ve mahremim Sivaslı’ya emanet. Sivaslı emanete hıyanet etmez” dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Sivas İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, “Hayvancılık destek programına alacağız. Sivas’a ikinci devlet üniversitesi için çalışacağız. Öte yandan, Gemerek Barajı talebi vardı. Onun için de çalışmaların başlatılması için talimatlar vereceğiz. Bugün burada çok soğuk bir havada beraber olduk. İnşallah en kısa zamanda inşaatı süren 4 bin kişilik kapalı spor salonu tamamlanacak. Olimpik yüzme havuzu tamamlanacak. Şimdi nasıl bu salonda Sivas’ı temsilen ayağa kalkmışsak 7 Haziran’da bütün Türkiye’ye temsilen ayağa kalkacağız. Sivas’ı yüksek hızlı trenlerle, modernleşmiş demir yollarıyla herkesin geçerken selam vereceği bir merkez haline getireceğiz. Modern gar binası ile herkesin gurur duyacağı bir yer haline getireceğiz. Bir söz daha almak istiyorum. Özellikle çok sayıda Sivaslı vardır. Şimdi sizden şunu istiyorum. Özel kalem müdürüm Sivaslı, koruma amirim Sivaslı’dır. Canımız Sivaslı’ya emanet. Seyit Ahmet de özel kalemim. Canım ve mahremim Sivaslı’ya emanet. Biz Sivaslıya güveniriz. Sivas’tan emanete hıyanet eden çıkmaz. İstanbul’daki bir Sivaslı’ya dahi telefon edin ve ‘Sayın Başbakan Geldi Yiğido Ahmet olarak bizimle buluştu’ desin ve 7 Haziran için oy istesin. Onları AK Parti yolculuğuna davet etmek sizin göreviniz. Eğer Sivaslılar bir davaya sahip çıkarlarsa o dava yere düşmez. Sizden beklediğimiz bu dava bayrağına sahip çıkmanızdır. Büyük Sivas’ı birlikte inşa edeceğiz. Sivas’tan en az Konya oranı kadar oy istiyorum. En az yüzde 75 oy istiyorum” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mezitli’de Motosiklet Hırsızlığı Girişimi
Tarsus’ta Kaçak Maymun
BAŞKAN YILDIRIM, GENEL BAŞKAN BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ
VALİ TOROS, MHP MERSİN İL BAŞKANI GÜRSOY İLE GÖRÜŞTÜ
Mersin Ekonomi Zirvesi Aksiyon Takip Komisyonu Toplantısı Yapıldı
VALİ TOROS, SURİYELİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI VE KANAAT ÖNDERLERİYLE BİRARAYA GELDİ
BAŞKANVEKİLİ UYAN, MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ
MÜDÜR BAHADIR'DAN JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA ZİYARETİ
MERSİN TSO'DAN SEKTÖR TOPLANTISI
BEŞ KAMYON DOLUSU SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ ÇİKOLATA VE ŞEKERLEME ELE GEÇİRİLDİ

Mersin Haber ,Mersin