Atatürk'ün Malatya'ya Gelişi Yıl Dönümü Nedeniyle Resim Sergisi Açıldı

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu, Mustafa Kemal Atatürk’ün Malatya’ya gelişinin 84. Yıldönümü nedeniyle MalatyaPark AVM’de “Atatürk’ün Anısına Fotoğraflarla Malatya” sergisi açıldı.

26 Şubat 2015 Perşembe, 20:35
Atatürk'ün Malatya'ya Gelişi Yıl Dönümü Nedeniyle Resim Sergisi Açıldı
-

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu, Mustafa Kemal Atatürk’ün Malatya’ya gelişinin 84. Yıldönümü nedeniyle MalatyaPark AVM’de “Atatürk’ün Anısına Fotoğraflarla Malatya” sergisi açıldı.
Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Mimarlar Odası, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Malatya Kültür Yaşam Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen “Atatürk’ün Anısına Fotoğraflarla Malatya” sergisi Vali Süleyman Kamçı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu’nun da katılımı ile açıldı.
Açılışta konuşan Vali Kamçı, sergide emeği geçenlere teşekkür ederek 13 Şubat’ın Malatya adına önemli bir gün olduğunu söyledi. Sergi açılışından sonra katılımcılar Atatürk fotoğraflarını inceledi. Sergi hafta sonu boyunca açık kalacak.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni
Tarsus’ta Şafak Operasyonu: Gözaltılar Adliyeye Sevk Edildi, Cihazlara El Konuldu
MERHUM KÜNDEKAR NEZİHİ USTA'NIN ROL ALDIĞI KISA METRAJLI 'AYNA' FİLMİ GÖSTERİME GİRDİ
ÇALINTI MOTOSİKLETLE KAÇMAYA ÇALIŞAN ŞÜPHELİ YAKALANDI
SİLALI SALDIRI OLAYININ ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI
TARSUS DOĞA PARKI YENİ ÜYELERİNE ‘MERHABA’ DİYOR
BÜYÜKŞEHİR’İN ENGELSİZ YAŞAM PARKI, AİLELERİ AÇIK HAVA SİNEMASINDA BULUŞTURUYOR
Mezitli’de Motosiklet Hırsızlığı Girişimi
Tarsus’ta Kaçak Maymun
BAŞKAN YILDIRIM, GENEL BAŞKAN BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ

Mersin Haber ,Mersin