Gençlerbirliği Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında sahasında Eskişehirspor’la karşılaşacak olan Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarını öğle saatlerinde yoğun kar yağışı altında yapılan antrenmanla tamamladı. Antrenman öncesi futbolcular antrenör yardımcısı Naci Şensoy’u kar topu yağmuruna tuttu.

25 Şubat 2015 Çarşamba, 20:40
Gençlerbirliği Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı
-

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında sahasında Eskişehirspor’la karşılaşacak olan Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarını öğle saatlerinde yoğun kar yağışı altında yapılan antrenmanla tamamladı. Antrenman öncesi futbolcular antrenör yardımcısı Naci Şensoy’u kar topu yağmuruna tuttu.
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu karşılaşmasında Eskişehirspor’la yarın saat 17.00’da karşı karşıya gelecek olan Başkent temsilcisi, maçın hazırlıklarını Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde teknik direktör İrfan Buz gözetiminde yapılan antrenmanla tamamladı.
FUTBOLCULARDA BUZ VE ŞENSOY’A KAR TOPU YAĞMURU
Dün gece başlayan ve gündüz saatlerinde de etkisi sürdüren kar yağışı nedeniyle tesisler de beyaz örtüyle kaplanmıştı. Kırmızı-siyahlılarda öğle saatlerinde yapılan antrenman öncesi görevliler zemindeki karları, kar küreme araçlarıyla temizledi. Bu sırada Gençlerbirliği Teknik Direktörü İrfan Buz ve yardımcı antrenör Naci Şensoy’un futbolcularla kar topu oynaması renkli görüntüler oluşturdu.
Yaklaşık 45 dakika süren antrenman, ısınma koşusu ve ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma oyunuyla sürdü. Antrenmanın son bölümünde oyuncular dar alanda pas ve şut organizasyonları çalıştı. Tedavisi süren Nizamettin Çalışkan antrenmanda yer almazken, kart cezalısı futbolcular Taylan Antalyalı ve Gosso, Eskişehirspor’a karşı forma giyemeyecek.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE MOTORSİKLETLİ, HEİMLİCH MANEVRASIYLA HAYAT KURTARDI
BAŞKAN SEÇER, BÜYÜKŞEHİR’İN DÜZENLEDİĞİ EMİRLER ORMAN PARKI PİKNİK ALANI’NI İNCELEDİ
-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARSUS'TA SINAVA GİREN ÖĞRENCİLERE SU DAĞITTI
BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİ VE VELİLERİN YKS HEYECANINA ORTAK OLDU
MERSİN'DE ARAÇ DÜKKANA GİRDİ
SOFRALARA LEZZET KATACAK AŞÇILAR BÜYÜKŞEHİR’LE YETİŞİYOR
Dünya Bankası Heyetinden Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'ne Ziyaret
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN TSO'YU ZİYARET ETTİ
Jandarma Kıdemli Üsteğmen Yunus Güven’e Veda Yemeği
ÜLKE GENELİNDE 2'Sİ YABANCI UYRUKLU OLMAK ÜZERE 15 GÖÇMEN KAÇAKCILIĞI ORGANİZATÖRÜ İLE 446 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI

Mersin Haber ,Mersin