Desktop sürüme geç

Bm Çalışma Örgütü Türkiye Temsilcisi Kilis'i Ziyaret Etti

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kilis’e gelen Birleşmiş Milletler Uluslararası Çalışma Örgütü Türkiye Temsilcisi Numan Özcan ve beraberindeki heyet, Vali Süleyman Tapsız’ı makamında ziyaret etti.

25 Şubat 2015 Çarşamba, 22:18
Bm Çalışma Örgütü Türkiye Temsilcisi Kilis'i Ziyaret Etti
2015-02-25 22:18:00 -

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kilis’e gelen Birleşmiş Milletler Uluslararası Çalışma Örgütü Türkiye Temsilcisi Numan Özcan ve beraberindeki heyet, Vali Süleyman Tapsız’ı makamında ziyaret etti.
Vali Tapsız, Valilik Toplantı Salonunda yaptığı sunumda, Kilis’e sığınan Suriyeli misafirlerin yaşam mücadeleleri, sosyal, kültürel, eğitim ve sağlık alanında yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler vererek, Suriyelilerle vatandaşlarımız arasında toplumsal bir çatışma ortamı oluşturmadan barış ve huzur içerisinde bir ortamın sağlanması için çaba harcadıklarını, dünyanın en büyük ve en modern bir konteyner kentine ev sahipliğini yapmanın gururunu taşıdıklarını dile getirdi.
Birleşmiş Milletler Uluslararası Çalışma Örgütü Türkiye Temsilcisi Numan Özcan da yaptığı konuşmasında, “Öncelikle size ve Suriyelileri barındıran tüm Valiliklere, göstermiş oldukları yardım ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Türkiye’nin üzerindeki bu yükü iyi anlıyoruz ve göstermiş olduğu özveriden dolayı müteşekkiriz” dedi
Özcan, Birleşmiş Milletler Çalışma Örgütü ile Türkiye’nin ortak yürüteceği bir çalışma ile Türkiye’nin Uluslararası alanda tanıtımını arttıracak bir çalışma ile yardım faaliyetlerinin hızlandırılacağını ifade etti.
Vali Süleyman Tapsız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkür etti.
Birleşmiş Milletler Uluslararası Çalışma Örgütü Türkiye Temsilcisi Numan Özcan ve beraberindeki heyet, Valilikteki görüşmelerin ardından Vali Yardımcısı Ulaş Akhan eşliğinde Elbeyli konteynır kenti ziyaret etmek üzere Valilikten ayrıldı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ONURUNA YEMEK PROGRAMI DÜZENLENDİ
Kavşakta Aracın Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti
TCSG 309 Botu, Bozyazı Limanı’nda Vatandaşların Ziyaretine Açıldı.
"15 Temmuz destanı milletçe güçlü ve yenilmez olduğumuzun son örneğidir”
TARSUS TİCARET BORSASI MECLİS BAŞKANI KAYA: “MİLLETİMİZ BAĞIMSIZLIĞINDAN ASLA TAVİZ VERMEYECEKTİR”
VALİ TOROS, MERSİN ŞEHİTLİĞİNİ ZİYARET ETTİ
TARSUS TİCARET BORSASI BAŞKANI TEKE: “15 TEMMUZ TÜRK MİLLETİ İÇİN BİR MİLATTIR”
Minibüs Park Halindeki Araçlara Çarptı
MERSİN'’DE 20 BİN KİŞİYE AŞURE İKRAMI
TOROSLAR’DA “KARDEŞ GÖÇERLER YÖRÜK ETKİNLİĞİ”NE GERİ SAYIM BAŞLADI

Mersin Haber ,Mersin