2015 Yılı Mavi Bayrak Denetimleri Başladı

Tepebaşı Belediyesi’ne bağlı ''Mavi Bayraklı'' işletmelerin çeşitli odalardan katılımla oluşan heyet tarafından 2015 denetimleri başladı.

25 Şubat 2015 Çarşamba, 23:13
2015 Yılı Mavi Bayrak Denetimleri Başladı
-

Tepebaşı Belediyesi’ne bağlı "Mavi Bayraklı" işletmelerin çeşitli odalardan katılımla oluşan heyet tarafından 2015 denetimleri başladı.
Tepebaşı Belediyesi önderliğinde Lokantacılar Odası, Ticaret Odası, Berberler ve Kuaförler Odalarından oluşan heyet, Eskişehirlilere hizmet hijyenik ve sağlığa uygun koşullarda hizmet sunan mavi bayrak uygulamalı işletmeleri denetlemeye başladı. 30 işletmeden 8 mavi bayraklı işletmenin ve 1 adet de yeni başvurusunun değerlendirildiği denetimlerde olumsuzluğa rastlanmamakla birlikte, eksik olan noktalar konusunda işletmeler uyarıldı. Tepebaşı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, diğer mavi bayraklı işletmelerinde önümüzdeki günlerde denetleneceğini belirterek, genel anlamda mavi bayrak koşullarının devamlılığını sağladıkları için işletmelere teşekkür ettiler.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN’DE TIBBİ ATIKLAR GÜVENLE TOPLANIYOR VE BERTARAF EDİLİYOR
Down Sendromlu Genç Boğulmaktan Son Anda Kurtarıldı
DÜĞÜN DE ATILAN HAVAYİ FİŞEK ÇOUĞU YARALADI
Farklı Noktalarda Çıkan Orman Yangınları Kontrol Altına Alındı
MERSİN'DE MOTORSİKLETLİ, HEİMLİCH MANEVRASIYLA HAYAT KURTARDI
BAŞKAN SEÇER, BÜYÜKŞEHİR’İN DÜZENLEDİĞİ EMİRLER ORMAN PARKI PİKNİK ALANI’NI İNCELEDİ
-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARSUS'TA SINAVA GİREN ÖĞRENCİLERE SU DAĞITTI
BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİ VE VELİLERİN YKS HEYECANINA ORTAK OLDU
MERSİN'DE ARAÇ DÜKKANA GİRDİ
SOFRALARA LEZZET KATACAK AŞÇILAR BÜYÜKŞEHİR’LE YETİŞİYOR

Mersin Haber ,Mersin