Hamile eşini öldüren sanığın davası

Hamile eşini öldüren sanığın davası

24 Şubat 2015 Salı, 14:43
Hamile eşini öldüren sanığın davası
-

Hamile eşini öldüren sanığın davası

- Adana'da, 4,5 aylık hamile karısını öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi

ADANA - Hamile eşini öldürdüğü iddiasıyla tutuklan sanığın yargılanmasına devam edildi.

Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi'de görülen davaya tutuklu sanık Mehmet Ç. (27), maktul Burcu Ç'nin (20) yakınları ve avukatlar katıldı.

Mahkeme heyetinin tanık olarak dinlediği sanığın annesi Esme Ç, gelinin oğlunu aldattığını ve uyuşturucu kullandığını öne sürdü.

Gelini Burcu Ç'nin zaman zaman evden kaçtığını da savunan Esme Ç, "Burcu ile küçük oğlum Yılmaz'ı bizim evin mutfağında öpüşürken gördüm. Bunu neden yaptıklarını sordum. 3-4 kez oğluma bir kez de geline vurdum. Burcu, Yılmaz'ı sevdiğini, büyük oğlum Mehmet'i sevmediğini söyledi" dedi.

Esme Ç'nin dinlenmesinin ardından müşteki avukatı, olay yerinde keşif talebinde bulunarak, maktulün kanında inceleme yapıldığını ve uyuşturucu kullandığına dair herhangi bir bulguya rastlanmadığını ifade etti.

Sanık avukatı ise Mehmet Ç'nin olayı tasarlayarak gerçekleştirmediğini iddia etti.

Burcu Ç'nin avukatının keşif talebini reddeden mahkeme heyeti, başka tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

- Olay

Merkez Seyhan ilçesi Küçükoba Mezarlığı yakınlarında 5 ay önce, Mehmet Ç, tartıştığı 4,5 aylık hamile eşi Burcu Ç'yi tabancayla ateş ederek öldürmüş, Mehmet Ç. ve ona yardım ettiği ileri sürülen Mustafa M. tutuklanmıştı. Sanık hakkında "Tasarlayarak öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, Mustafa M. ile tutuksuz sanıklar Tahir S. ve Ferhat F'ye ise 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

İlk duruşmada mahkeme heyeti, sanığa yardım ettiği iddiasıyla tutuklanan Mustafa M.'nin (20) tahliyesine karar vermişti.

Muhabir: İbrahim Erikan
Yayınlayan: İsmail İçer

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus'ta Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısıı Yapıldı
TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI
TARSUS'TA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Donanım Karşılaştırması: Xbox Series X vs PS5 Slim (Standart)
MERSİN'DE 439 BİN ÖĞRENCİ TATİLE GİRDİ
TARSUS'TA KARNE SEVİNCİ
Mersin Erdemli’de Gençlere Unutulmaz Karne Hediyesi
KAN VERDİLER, HAYAT KURTARDILAR
KAYMAKAM AVCI, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU.
Gençler atığı sanata dönüştürdü, Mersin finalin adresi oldu

Mersin Haber ,Mersin