Toplu Taşıma Araç Şoförlerine Güvenli Ve Verimli Sürüş Eğitimi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından, toplu taşıma araçlarında şoförlük yapan personele ’Güvenli ve Verimli Sürüş Eğitimi’ verildi.

23 Şubat 2015 Pazartesi, 08:54
Toplu Taşıma Araç Şoförlerine Güvenli Ve Verimli Sürüş Eğitimi
-

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından, toplu taşıma araçlarında şoförlük yapan personele ’Güvenli ve Verimli Sürüş Eğitimi’ verildi.
Çorlu’da gerçekleştirilen ve Eğitmen Yener Gülünay tarafından uygulamalı olarak verilen eğitim programına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı personeli Mehmet Bekar, Çorlu Isuzu Yetkili Servis Müdürü Osman Balkabağı ve 220 şoför personel katıldı.
İki gün süren eğitim boyunca toplu taşıma araç sürücülerine, kullanmış oldukları araçları nasıl daha güvenli ve verimli kullanacakları anlatılırken, eğitim öncesi ve sonrası yapılan sürüş uygulamasında yaklaşık yüzde 36’ya varan tasarruf yapılabileceği tespit edildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus'ta Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısıı Yapıldı
TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI
TARSUS'TA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Donanım Karşılaştırması: Xbox Series X vs PS5 Slim (Standart)
MERSİN'DE 439 BİN ÖĞRENCİ TATİLE GİRDİ
TARSUS'TA KARNE SEVİNCİ
Mersin Erdemli’de Gençlere Unutulmaz Karne Hediyesi
KAN VERDİLER, HAYAT KURTARDILAR
KAYMAKAM AVCI, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU.
Gençler atığı sanata dönüştürdü, Mersin finalin adresi oldu

Mersin Haber ,Mersin